Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
91%
131€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

19€ για ένα τεστ δυσανεξίας ή τεστ αλλεργίας ή τεστ μεταβολισμού βιταμινών

19€ για ένα τεστ δυσανεξίας ή τεστ αλλεργίας ή τεστ μεταβολισμού βιταμινών ή μια συνεδρία φυσιοθεραπευτικής αξιολόγησης και βοτανοθεραπείας, από το “Pain Solution Systems”, αρχικής αξίας έως 150€
Έκπτωση έως 91%
Τι αγοράζετε:
 • Μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε πλήρη αρμόνια με το σώμα, την υγεία και τον μεταβολισμό σας!
 • Επιλογή του τεστ επιθυμείτε:
  - Τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας και γενικά δεν ταιριάζουν στον οργανισμό σας, άρα θα πρέπει να τις αποφεύγετε. Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!
  - Τεστ αλλεργίας για να εντοπίστε και απαλλαγείτε μια και καλή από τις τροφές που σας προκαλούν φουσκώματα, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα και πλήθος άλλων προβλημάτων.
  - Τεστ μεταβολισμού βιταμινών  Για να ξέρετε ποιες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία εκλείπουν από τον οργανισμό σας και ενισχύουν τον μεταβολισμό σας με την ανίχνευση των τροφών που θα σας τονώσουν και θα σας αναζωογονήσουν!
  - Συνεδρία φυσιοθεραπευτικής αξιολόγησης και βοτανοθεραπείας: για να μάθετε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με αισθητήρα καταγραφής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ποια βότανα ή φρούτα βοηθούν στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών και άλλων μεταβολικών προβλημάτων του οργανισμού σας, μαζί με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα βοτανοθεραπείας για απόλυτη υγεία και ευεξία
 • Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα δώσει λύση και ποιότητα στη ζωή σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) τεστ δυσανεξίας ή τεστ αλλεργίας ή τέστ μεταβολισμού βιταμινών ή μια συνεδρία φυσιοθεραπευτικής αξιολόγησης και βοτανοθεραπείας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 6982944330.
Pain Solution Systems

Τσιμισκή 3
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6982944330


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομία της Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της Pain Solution Systems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.