Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 80%
Κέρδος: 281€
69€
από
έκπτωση
κέρδος

350€
80%
281€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πλήρες ολιστικό τεστ ευεξίας!

69€ για να νιώθετε πάντα ευτυχία και να είστε γεμάτοι ενέργεια με ένα ολιστικό τεστ ευεξίας που περιλαμβάνει τεστ διατροφικής δυσανεξίας, τεστ πεπτικού συστήματος, τεστ body activity status και τεστ βασικών θρεπτικών συστατικών, από το πρότυπο κέντρο “Υγεία - Εναρμόνιση” στο Ψυχικό, αρχικής αξίας 350€
Έκπτωση 80%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα ολοκληρωμένο τεστ ώστε να διαγνωστούν όλοι οι παράγοντες που μπορεί να «μπλοκάρουν» το… αίσθημα της ευτυχίας σας!
 • Το ολιστικό τεστ ευεξίας περιλαμβάνει αναλυτικά:
  -  Test Body Activity Statusδιαπιστώνεται το σύστημα του οργανισμού που έχει έλλειψη ενέργειας ή καταναλώνει πολύ ενέργεια. 
  Test Τροφικής Δυσανεξίαςδιαπιστώνεται ποιες τροφές βλάπτουν τον πεπτικό σύστημα και δημιουργούν τοξίνες.
  Test Πεπτικού Συστήματοςδιαπιστώνεται ποια ακριβώς όργανα υποφέρουν περισσότερο από τους τοξίνες και τροφικές δυσανεξίες
  Test  Βασικών Θρεπτικών Συστατικώνδιαπιστώνεταιέλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων που οφείλετε συνήθως στην έλλειψη αφομοίωσης από τα πεπτικά όργανα, και οι οποίες είναι υπαίτιες για την έλλειψη ενέργειας. 
 • Αφού διαπιστωθούν όλοι οι ανωτέρω παράγοντες, γίνονται προτάσεις για θεραπεία με διαφορετικές μεθόδους, εξατομικευμένες στο κάθε άτομο, ώστε να νιώθει ευεξία και γεμάτο ενέργεια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Noεμβρίου 2012, εκτός από 29/10-2/11/2012
 • Απαιτείται η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο κέντρο Υγεία-Εναρμόνιση
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: ολιστικό τεστ ευεξίας (τεστ διατροφικής δυσανεξίας, τεστ πεπτικού συστήματος, τεστ bodyactivitystatusκαι τεστ βασικών θρεπτικών συστατικών)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2111103536
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 10:00-14:00 και 16:00-20:00
Υγεία-Εναρμόνιση

Ξενοπούλου 3Α
Ν. Ψυχικό - Αττική
2111103536


Ιστοσελίδα


Υγεία-Εναρμόνιση
Στο Πρότυπο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Υγεία και Εναρμόνιση η διάγνωση παθήσεων βασίζεται στη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, που εντοπίζουν τις δυσλειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού με σκοπό την πρόληψη και τη θεραπεία.
 
Οι ολιστικές θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στο Πρότυπο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Υγεία και Εναρμόνιση ακολουθούν την ολιστική θεραπευτική, που συνδυάζει την εξυγίανση του νου, σώματος και ψυχής.          
           
Απευθύνεται σε όλους όσους επιλέγουν την αποκατάσταση της υγείας τους με φυσικό και ανώδυνο τρόπο και σε όσους αναζητούν ένα ολιστικό στήριγμα στην ήδη υπάρχουσα θεραπευτική τους αγωγή. 
 
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και γνώσης και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή απορία για το πως μπορείτε να ... ενεργοποιήσετε τις φυσικές σας δυνάμεις!