Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

225€
83%
186€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Σωματογλυπτική, ενεργοποίηση μεταβολισμού & αδυνάτισμα σε super τιμή!

Aλλάξτε το σώμα σας μια για πάντα και κάντε το 2014 την χρονιά που θα μεταμορφωθείτε στον ιδανικό σας εαυτό με επαγγελματικές συνεδρίες σωματογλυπτικής, ενεργοποίησης μεταβολισμού, αδυνατίσματος & σύσφιξης, στο ''Fée Esthétique'' στην καρδιά της Θεσσαλονίκης - Έκπτωση έως 88%!!!!!
- 39€ για 5 συνεδρίες ''Vacuum'' (Aναρρόφηση) και Χειρονακτικό Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας σε κάθε συνεδρία με ειδικό λιποδιαλυτό προϊόν, από 225€
- 59€ για 10 συνολικά συνεδρίες, 5 ''Vacuum'' (Aναρρόφηση) και 5 μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF για λιποδιάλυση & σύσφιξη καθώς και χειρονακτικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με ειδικό λιποδιαλυτό προϊόν σε κάθε συνεδρία, από 475€
Τι αγοράζετε:
 • Ιδανικό ξεκίνημα για το 2014 με τις επαγγελματικές συνεδρίες αδυνατίσματος του ''Fée Esthétique''!!
 • Λίγα λόγια για τις συνεδρίες VacuumΠρόκειται για ένα μηχάνημα με ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum (μηχάνημα αδυνατίσματος) που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Ακόμα ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση και σαν αποτέλεσμα έχουμε μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
 • Λίγα λόγια για τις συνεδρίες με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες RFΟι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες επιτυγχάνουν ταυτόχρονη σύσφιξη και αδυνάτισμα! Χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική για να αντιμετωπίσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την εναπόθεση λίπους σε διάφορες περιοχές. Η θερμότητα που μεταφέρεται βαθιά κάτω από το δέρμα (20mm) στον λιπώδη ιστο βοηθάει την αύξηση της κυκλοφορίας και την αποβολή λίπους, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα. Επίσης με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα το δέρμα να γινεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.
 •  Στο τέλος της κάθε συνεδρίας πραγματοποιείται ειδικό χειρονακτικό μασάζ κυτταρίτιδας με τη εφαρμογή ειδικού λιποδιαλυτού προϊόντος με καφεΐνη!
 • Το κέντρο αισθητικής και ομορφιάς "Fee Esthetique" διαθέτει έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα μηχανήματα που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των θεραπειών! Δείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο facebook!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 20 Φεβρουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης του προγράμματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - 5 συνεδρίες ''Vacuum'' (Aναρρόφηση) και Χειρονακτικό Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας σε κάθε συνεδρία με ειδικό λιποδιαλυτό προϊόν (κουπόνι των 39€) ή
  - 10 συνολικά συνεδρίες, 5 ''Vacuum'' (Aναρρόφηση) και 5 μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF για λιποδιάλυση & σύσφιξη καθώς και χειρονακτικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με ειδικό λιποδιαλυτό προϊόν σε κάθε συνεδρία (κουπόνι των 59€)
 • Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 35'.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο 2311822400 και 6984494554.
 • Δυνατότητα ακύρωσης ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης με σχετική ενημέρωση 1 ημέρα πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00, Σάββατο 10:00 -16:00
Fée Esthétique

Τσιμισκή 78
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2311822400, 6984494554Fée Esthétique
Aνανεωθείτε μοναδικά σε ένα νέο χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη και λαμπερή περιποίηση της κάθε γυναίκας!!
 
Το Fée Esthétique προσφέρει ένα πλήθος από υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, μασάζ, θεραπείες αδυνατίσματος, μακιγιάζ, αποτρίχωση κ.α!
 
Με έμπειρο και φιλικό προσωπικό που θα σας φροντίσει ιδανικά με επαγγελματικές θεραπείες και προϊόντα!!