Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 41€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
59%
41€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Τεστ τροφικής δυσανεξίας για 1 ή 4 άτομα κατ οίκον με έκπτωση 83%!

Μάθετε ποιες τροφές ευνοούν το μεταβολισμό σας και ποιες πρέπει να αποφεύγετε με τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο κατ' οίκον μαζί με δώρα και bonus για κάθε κουπόνι, στο "Body & Health" - έκπτωση έως 83%!!!!!
- 29€ για ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας κατ' οίκον, από 70€
- 49€ για τεστ τροφικής δυσανεξίας για έως και 4 άτομα κατ' οίκον, από 280€
Τι αγοράζετε:
 • Ανακαλύψτε ποιες τροφές είναι περισσότερο μεταβολίσιμες εξατομικευμένα για εσάς για την καλύτερη ενέργεια - φυσική κατάσταση, τον μεταβολισμό σας και την ευκολότερη απώλεια βάρους!
 • Το τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορεί να ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα!
 • Εφαρμόζεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων χωρίς να χρειάζεται η λήψη αίματος.
 • Το τεστ σας βοηθά να:
  Μάθετε τους σωστούς συνδυασμούς τροφών χωρίς να κόψετε τίποτα από τα τρόφιμα που προτιμάτε, απλά περιορίζοντας τις αρνητικές μη μεταβολίσιμες επαρκώς τροφές αφού ο οργανισμός σας θέλει να αφομοιώνει από παντού όλα τα φυσικά στοιχεία.
  Ανακαλύψετε ποιες τροφές βοηθούν εξατομικευμένα τον μεταβολισμό σας, την απώλεια βάρους, κυτταρίτιδα, κόπωση, πονοκεφάλους, δυσπεψία.
  Ανιχνεύσετε σε ποιες τροφές η αναλογία λακτόζης ή γλουτένης είναι επιζήμιες για τον οργανισμό σας.
 • Δώρα με το κουπόνι των 29€:
   - Μία φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία κλπ) με ειδική συεσκευή θερμικλής ανίχνευσης φλεγμονών
  - Μία συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας διάρκειας 45 λεπτών (αξίας 40€), με φορητό εξοπλισμό laser, υπέρηχων, ηλεκτροθεραπείας, ηλεκτρομάλαξης και θεραπευτικής μάλαξης τοπικά.
 • Δώρα με το κουπόνι των 49€:
  - Μία ολοκληρωμένη συνεδρία φυσικοθεραπείας 60 λεπτών στο κέντρο της Body & Health με ανίχνευση φλεγμονών στο σώμα, φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση κι εφαρμογή των μέσων και μεθόδων φυσικοθεραπείας για εσάς ή τους φίλους σας.
  - Εφαρμογή μυοχαλαρωτικού μασάζ Full Body 45 λεπτών με αιθέρια έλαια και εφαρμογή πρεσσοθεραπείας στα πόδια με ελάχιστη συνδρομή μόνο 8€ στο Body & Health!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2014. Εξαιρείται η περίοδος: 23/12/2014-8/1/2014
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από
  - με το κουπόνι των 29€:
   ένα (1) τεστ τροφικής δυσανεξίας και δώρο μια φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση ανίχνευσης φλεγμονών με ειδική συσκευή ανίχνευσης εστιών φλεγμονής σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα και μία συνεδρία φυσικοθεραπείας στο χώρο σας διάρκειας 45 λεπτών (αξίας 40€), με φορητό εξοπλισμό laser, υπέρηχων, ηλεκτροθεραπείας, ηλεκτρομάλαξης και θεραπευτικής μάλαξης τοπικά.
  με το κουπόνι των 49€: τεστ τροφική δυσανεξίας για έως και 4 άτομα κατ' οίκον με δώρο μία ολοκληρωμένη συνεδρία φυσικοθεραπείας 60 λεπτών στο κέντρο της Body & Health με ανίχνευση φλεγμονών στο σώμα, φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση κι εφαρμογή των μέσων και μεθόδων φυσικοθεραπείας και εφαρμογή μυοχαλαρωτικού μασάζ Full Body 45 λεπτών με αιθέρια έλαια και εφαρμογή πρεσσοθεραπείας στα πόδια με ελάχιστη συνδρομή μόνο 8€ στο Body & Health.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2106421761.
 • Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία της Body & Health ή με αποστολή με ΕΛΤΑ, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε το τεστ!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 - 20:00.
 • Ώρες τηλεφωνικού ραντεβού: 18:00 - 20:00
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών