Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

172€
80%
137€

Η προσφορά έληξε
81
Αγορές

Aιματολογικό ή Γυναικολογικό Check-Up με -80%!!

Πραγματοποιήστε έναν απαραίτητο έλεγχο υγείας, επιλέγοντας την εξέταση που σας ενδιαφέρει, στο σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο Genelabs, στην Πλατεία Μαβίλη, κερδίζοντας έκπτωση έως 80%!
- 35€ για ένα (1) πλήρες αιματολογικό check-up, από 172€ ή
- 50€ για ένα (1) πλήρη γυναικολογικό έλεγχο, από 147€
Τι αγοράζετε:
 • Απαραίτητες εξετάσεις για εσάς, ώστε να έχετε πάντα σωστή γνώση της υγείας σας!
 • Την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όποια εξέταση εσείς επιθυμείτε και ίσως έχετε ανάγκη και για τις γυναίκες, ένα test pap που συνοδεύεται από επεξήγηση αποτελεσμάτων!
 • Το αιματολογικό check-up περιλαμβάνει:
  - Γενική ούρων
  - Γενική αίματος
  - Τριγλυκερίδια
  - Τρανσαμινάσες
  - Χοληστερίνη
  - Και ακόμη: HDL, LDL, Ουρία, Σάκχαρο, SGOT/SGTP, Γgt, Αλκαλική Φωσφατάση, Σίδηρος, Αθηρωματικός Δείκτης, Ολικά Λιπίδια, TKE.
 • Ο πλήρης γυναικολογικός έλεγχος περιλαμβάνει:
  - Τεστ Pap
  - Καλλιέργεια κολπικού υγρού
  - Καλλιέργεια τραχηλικού υγρού
  - Χλαμύδια
  - Ουρεόπλασμα
 • Θα παραλάβετε τα αποτελέσματα εντός 3 ημερών από γιατρό που θα μιλήσει μαζί σας δίνοντας την πρώτη εικόνα για τις αναλύσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει ένα πλήρες αιματολογικό check up για άντρες και γυναίκες ή ένα πλήρη γυναικολογικό έλεγχο.
 • Το Deal δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή από συγγενείς ή φίλους.
 • Ο αιματολογικός έλεγχος πρέπει να γίνεται πρωινές ώρες και απαιτείται νηστεία 10 ώρες πριν την αιμοληψία.
 • Θα παραλάβετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων από γιατρό που θα μιλήσει μαζί σας δίνοντας σας μία πρώτη γνωμάτευση για αυτά.
 • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 07:00-19:00 απόγευμα. Σάββατο 08:30-13:30 πρωί.
 • Απαιτείται να κλείσετε ραντεβού και να ενημερωθείτε σχετικά με την προετοιμασία που χρειάζεται πριν από κάθε εξέταση, τηλεφωνώντας τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο 2106444230.
Genelabs

Παστέρ 15
Πλατεία Μαβίλη - Αττική
2106444230

Ιστοσελίδα


Genelabs
Η φιλοσοφία των ανθρώπων που δημιούργησαν και στηρίζουν τη λειτουργία της Γονιδιωματικής-Genelabs βασίζεται στον επαγγελματισμό, την υψηλή τεχνογνωσία, τη διαρκή ενημέρωση, τη βαθιά γνώση των παγκόσμιων εξελίξεων της τεχνολογίας και τη δέσμευση στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων διαγνωστικών υπηρεσιών.

Tο διαγνωστικό κέντρο Gene Labs αποτελείται από ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Παράλληλα , η επένδυση του διαγνωστικού κέντρου σε ιατρικά στελέχη από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και η έμφαση που δίνει στην προσωπική συμβουλευτική από το ιατρικό προσωπικό στους ασθενέις αποτελεί διακριτό στοιχείο λειτουργίας του διαγνωστικού κέντρου.
Το Kέντρο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχει στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας. Η φιλοσοφία των ανθρώπων που δημιούργησαν και στηρίζουν τη λειτουργία της Γονιδιωματικής-Genelabs βασίζεται στον επαγγελματισμό, την υψηλή τεχνογνωσία, τη διαρκή ενημέρωση, τη βαθιά γνώση των παγκόσμιων εξελίξεων της τεχνολογίας και τη δέσμευση στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων διαγνωστικών υπηρεσιών.