Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 155€
Έκπτωση: 0%
Κέρδος: -155€
14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
83%
75,1€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Αδυνάτισμα με online πρόγραμμα διατροφής & γυμναστικής σε προσφορά!

14,9€ για ένα ολοκληρωμένο & εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής & γυμναστικής μέσω διαδικτύου, με 12 εβδομάδες διατροφικού πλάνου βασισμένου στις ανάγκες & τους στόχους σας και 12 εβδομάδες πλάνου γυμναστικής με βάρη & αρχείο οδηγιών μέσω διαδικτύου, με online υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, από την εταιρεία "Αesthetic Fitness", αρχικής αξίας 90€
Έκπτωση 83%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Θέλετε να χάσετε κιλά & να ''χτίσετε'' το σώμα των ονείρων σας αλλά δεν προλαβαίνετε να επισκεφθείτε έναν διαιτολόγο ή το γυμναστήριο;
 • H εταιρεία ''Αesthetic Fitness" σας παρέχει επαγγελματική διατροφική παρακολούθηση μαζί με ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής μέσω Διαδικτύου, προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά και τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου!
 • To online πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 12 εβδομάδες με διατροφικό πλάνο βασισμένο στις ανάγκες και τους στόχους σας
  - 12 εβδομάδες με πλάνο γυμναστικής με βάρη και αρχείο με οδηγίες απαραίτητες για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.
 • Η Αesthetic Fitness έχει ως στόχο την εξασφάλιση της φυσικής και συναισθηματικής σας υγείας μέσω της αξιολόγησης των ατομικών αναγκών σας μέσω μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ολοκληρωμένο & εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής & γυμναστικής μέσω διαδικτύου, με 12 εβδομάδες διατροφικού πλάνου και 12 εβδομάδες πλάνου γυμναστικής με βάρη & αρχείο οδηγιών μέσω διαδικτύου.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού, στέλνετε ένα email στο support@aesthetic-fitness.net, για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
Aesthetic Fitness The Art Ltd

20-22 Wenlock Road
London - England
2102917964


Ιστοσελίδα


Aesthetic Fitness The Art Ltd
Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και έρευνας, επαγγελματίες personal trainers, μοντέλα και διατροφικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία και την Ελλάδα συνεργάστηκαν υπό την αιγίδα του "Aesthetic Fitness" για την παροχή εξαιρετικών αισθητικών αποτελεσμάτων και με στόχο να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων τους!
 
Ο ρόλος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη φυσική και συναισθηματική σας υγεία μέσω της αξιολόγησης των ατομικών αναγκών σας μέσω αυστηρής και ολοκληρωμένης διαδικασίας.
 
Η "γέννηση ενός νέου σας εαυτού" είναι το σύνθημά μας και η φιλοσοφία μας είναι να σας οδηγήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο της αισθητικής ζωής.