Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Τεστ Pap ή Υπέρηχος Μαστών στο Ιατρικό Κέντρο Βιομέριμνα στο Περιστέρι

Άμεση πρόληψη της υγείας σας, με απαραίτητες γυναικολογικές εξέτασεις με την ανεκτίμητη φροντίδα και την υψηλή τεχνολογία του Ιατρικού Κέντρου "Βιομέριμνα" στο Περιστέρι - έκπτωση έως 60%!!!!
- 15€ για ένα Test Pap, από 30€
- 20€ για έναν υπέρηχο μαστών, από 50€
Τι αγοράζετε:
 • Ο σημαντικότερος έλεγχος για την υγεία και τη γονιμότητα κάθε γυναίκας!
 • Πραγματοποιήστε τον απαραίτητο ετήσιο έλεγχο με την ανεκτίμητη ιατρική φροντίδα και την υψηλή τεχνολογία του Ιατρικού Κέντρου Βιομέριμνα!!
 • Το Τεστ Παπανικολάου ή test Pap όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι μία εξέταση στην οποία ο κυτταρολόγος εξετάζει στο μικροσκόπιο τα κύτταρα του τραχήλου, του ενδοτραχήλου αλλά και του κόλπου για την έγκαιρη ανεύρεση άτυπων μορφών κυττάρων.
 • Είναι μία εξέταση που επιβάλλεται να κάνουν όλες οι γυναίκες με την έναρξη της σεξουαλικής τους ζωής και να επαναλαμβάνουν στην συνέχεια ανά έξι έως δώδεκα μήνες ή και νωρίτερα αν τους το συστήσει ο Γυναικολόγος τους.
 • Για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας, ζωτικής σημασίας εξέταση, εκτός από την μηνιαία αυτοεξέταση και την ψηλάφηση από τον γυναικολόγο, είναι ο υπέρηχος μαστού.
 • Πρόκειται για μια απεικονιστική μέθοδο του μαστού με υπερηχητικά κύματα. Εξετάζονται οι μαστοί σε όλη τους την επιφάνεια καθώς και οι μασχαλιαίες περιοχές. Είναι μέθοδος ανώδυνη, ακίνδυνη δεν περιέχει ακτινοβολία και σχετικά σύντομη και μπορεί να διαχωρίσει εάν μια ανωμαλία ή ένα ογκίδιο είναι συμπαγές ή κυστικό, καλόηθες ή κακόηθες και αν χρειαστεί να σας οδηγήσει σε περαιτέρω εξετάσεις.
 • Η ψηφιακή μαστογραφία, θα πρέπει να γίνεται η πρώτη, στην ηλικία των 35 ετών και στη συνέχεια από την ηλικία των 40 χρονών και άνω, κάθε χρόνο. Σε γυναίκες με επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό συνίσταται να αρχίζει ο έλεγχος 10 χρόνια νωρίτερα από την ηλικία που εμφανίστηκε ο καρκίνος στο μέλος της οικογένειας. Είναι ιδανική μέθοδος για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς και αυτές με προθέματα σιλικόνης.
 • Με μηχανήματα νέας γενιάς και εξειδικευμένο γυναικόλογο για να νιώσετε την απαραίτητη σιγουριά για την υγεία σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - κουπόνι των 15€:
  έναν πλήρη γυναικολογικό έλεγχο με 1 Test Pap.
  - κουπόνι των 20€: έναν υπέρηχο μαστών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 2105752200.
 • Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν εντός περίπου 2 ημερών και παραλαμβάνονται από γιατρό που παρέχει μια πρώτη γνωμάτευση.
 • Πριν την πραγματοποίηση των εξετάσεων επικοινωνήστε με την Βιομέριμνα για τις απαραίτητες οδηγίες προετοιμασίας.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 -15:00
Βιομέριμνα
Βιομέριμνα

Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105752200 - 2105752400Βιομέριμνα
Το ιδιωτικό πολυϊατρείο Βιομέριμνα βρίσκεται στον χώρο της υγείας περισσότερα από 10 χρόνια παρέχοντας τις υπηρεσίες της με πλήρη υπευθυνότητα!

Προσφέρουμε εγγυημένες διαγνώσεις από απολύτως καταρτισμένο και με πολύχρονη εμπειρία προσωπικό, σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον.

Διαθέτουμε συμβάσεις με όλα τα ταμεία και τους οργανισμούς, ενώ όλα τα τμήματα μας έχουν εξοπλιστεί με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η Βιομέριμνα διαθέτει τα εξής τμήματα:

Ακτινολογικό, Καρδιολογικό, Υπερήχων καρδιάς (triplex), Υπερήχων αγγείων (triplex), Μαστογραφίας, Υπερήχων σώματος, Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Ανοσοβιολογικό, Ορμονολογικό, Οροδιαγνωστικό, Παρασιτολογικό, Προγεννητικός έλεγχος, Test Pap, Οστεοπόρωσης, Ηλεκτομυογραφήματα, Οπτικά – Ακουστικά προκλητά δυναμικά, Ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα με χαρτογραφική μελέτη.