Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 95€
55€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
63%
95€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος στο Πολυιατρείο Βιομέριμνα στο Περιστέρι!

55€ για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς, χοληστερίνη, HDL, LDL τριγλυκερίδια και αξιολόγηση αποτελεσμάτων από καρδιολόγο, στο Ιατρικό Κέντρο "Βιομέριμνα" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 150€
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ο απαραίτητος έλεγχος για την υγεία της καρδιάς σας!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - πλήρη καρδιολογικό έλεγχο
  - ηλεκτροκαρδιογράφημα
  - triplex καρδίας
  - χοληστερίνη
  - HDL
  - LDL
  - τριγλυκερίδια
  - αξιολόγηση αποτελεσμάτων από καρδιολόγο
 • Πραγματοποιήστε τον έλεγχο με την ανεκτίμητη ιατρική φροντίδα και την υψηλή τεχνολογία του Ιατρικού Κέντρου Βιομέριμνα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς, χοληστερίνη, HDL, LDL τριγλυκερίδια και αξιολόγηση αποτελεσμάτων από καρδιολόγο
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν, στο τηλέφωνο 2105752200.
 • Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν εντός περίπου 2 ημερών και παραλαμβάνονται από γιατρό που παρέχει μια πρώτη γνωμάτευση.
 • Πριν την πραγματοποίηση των εξετάσεων επικοινωνήστε με την Βιομέριμνα για τις απαραίτητες οδηγίες προετοιμασίας.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 -15:00
Βιομέριμνα
Βιομέριμνα

Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105752200 - 2105752400Βιομέριμνα
Το ιδιωτικό πολυϊατρείο Βιομέριμνα βρίσκεται στον χώρο της υγείας περισσότερα από 10 χρόνια παρέχοντας τις υπηρεσίες της με πλήρη υπευθυνότητα!

Προσφέρουμε εγγυημένες διαγνώσεις από απολύτως καταρτισμένο και με πολύχρονη εμπειρία προσωπικό, σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον.

Διαθέτουμε συμβάσεις με όλα τα ταμεία και τους οργανισμούς, ενώ όλα τα τμήματα μας έχουν εξοπλιστεί με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η Βιομέριμνα διαθέτει τα εξής τμήματα:

Ακτινολογικό, Καρδιολογικό, Υπερήχων καρδιάς (triplex), Υπερήχων αγγείων (triplex), Μαστογραφίας, Υπερήχων σώματος, Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Ανοσοβιολογικό, Ορμονολογικό, Οροδιαγνωστικό, Παρασιτολογικό, Προγεννητικός έλεγχος, Test Pap, Οστεοπόρωσης, Ηλεκτομυογραφήματα, Οπτικά – Ακουστικά προκλητά δυναμικά, Ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα με χαρτογραφική μελέτη.