Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

110€
86%
95€

Η προσφορά έληξε
43
Αγορές

Τεστ τροφικής δυσανεξίας σε τροφές, fast-food, σαλάτες!

15€ για να εντοπίσετε και να περιορίσετε οριστικά τις τροφές που σας προκαλούν αύξηση σωματικού βάρους, κυτταρίτιδα & πεπτικές διαταραχές με επιλογή ανάμεσα σε ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο ή ένα διαχρονικό και εκσυγχρονισμένο τεστ τροφικής δυσανεξίας Vegeto που περιλαμβάνει και τροφές fast food κ.λπ, από το "Body & Health" στους Αμπελόκηπους, αρχικής αξίας 110
Έκπτωση 86%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ανακαλύψτε ποιες τροφές είναι περισσότερο μεταβολίσιμες εξατομικευμένα για εσάς για την καλύτερη ενέργεια - φυσική κατάσταση, τον μεταβολισμό σας και την ευκολότερη απώλεια βάρους!
 • Σχετικά με το Τηλεμετρικό τεστ:
  - Ανιχνεύει 200 τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα
  - Με προδιαγραφές ISODIN της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πιστοποίησης CE.
  - Εφαρμόζεται με αισθητήρα καταγραφής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του στομάχου και των εντέρων χωρίς να χρειάζεται η λήψη αίματος.
  - Αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία), στην ευκολότερη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με εξατομικευμένο διαιτολόγιο και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας.
  - Παράλληλα μπορούν να ανιχνεύονται τροφικές αλλεργίες δηλαδή υπερευαίσθητες τροφές που όταν καταναλώνονται συνδυαστικά και ταυτοχρόνως συνεργούν και δημιουργούν πεπτικές διαταραχές και σύνδρομα όπως δυσπεψία, φουσκώματα κ.ά
  - Βοηθά να μάθετε τους σωστούς συνδυασμούς τροφών χωρίς να κόψετε τίποτα από τα τρόφιμα που προτιμάτε, απλά περιορίζοντας τις αρνητικές μη μεταβολίσιμες επαρκώς τροφές αφού ο οργανισμός σας θέλει να αφομοιώνει από παντού όλα τα φυσικά στοιχεία.
  - Βοηθά να ανακαλύψετε ποιες τροφές βοηθούν εξατομικευμένα τον μεταβολισμό σας, την απώλεια βάρους, κυτταρίτιδα, κόπωση, πονοκεφάλους, δυσπεψία.
  - Βοηθά να ανιχνεύσετε σε ποιες τροφές η αναλογία λακτόζης ή γλουτένης είναι επιζήμιες για τον οργανισμό σας.
 • Σχετικά με τη μέθοδο Vegeto:
  - Θεωρείται η πλέον εκσυγχρονισμένη επιστημονική μέθοδος που μπορεί να ανιχνεύει θετικούς (+) ή αρνητικούς (-) για τον οργανισμό συνδυασμούς τροφών και φαγητά fast-food, μετρώντας τα επαγωγικά τους πεδία με αισθητήρα καταγραφής σε σχέση με τα πεδία του στομάχου και του εντέρου (ανίχνευση συμβατότητας πεδίων).
  - Η Vegeto Test μέθοδος τροφικής δυσανεξίας ως εξελιγμένη της κλασικής τηλεμετρικής μεθόδου, έχει διαχρονική ισχύ (δεν ζητείται να επαναλαμβάνεται) καθότι τα πεδία που μετρώνται είναι σταθερά, άρα η μέτρηση είναι σταθερή με διάρκεια και αναφέρεται σε συνδυασμούς τροφών που ευνοούν ή όχι την πεπτική λειτουργία (ζυμώσεις, διηθήσεις κ.λπ.) και τον καλύτερο περισταλτισμό του εντέρου, δίνοντας την πληροφορία μέσω υπολογιστή για τις τροφές που μεταβολίζονται – πέπτονται πιο εύκολα σε συνδυασμό, για αποτελεσματική καύση του λίπους, ζωτικότητα, ενέργεια, και αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών ή και κυτταρίτιδας!
  - Καθορίζει τους ωφέλιμους συνδυασμούς χωρίς να απορρίπτει καμία τροφή, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ακόμα και στο γρήγορο φαγητό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομo και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: ένα τηλεμετρικό τεστ τροφικής δυσανεξίας ή ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας Vegeto Test.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2155259709.
 • Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία της Body & Health ή με αποστολή με ΕΛΤΑ, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε το τεστ!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 - 19:00.
 • Ώρες γραμματείας για κλείσιμο ραντεβού: Δευτέρα - Παρασκευή 18:00 - 21:00
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών