Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 60€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
67%
120€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Συνεδρίες βελονισμού κατά καπνίσματος, στρες & ημικρανιών σε προσφορά!

Πείτε αντίο σε κάπνισμα, στρες, άγχος, κεφαλαλγίες & ημικρανίες καθώς και μυοσκελετικά προβλήματα, με συνεδρίες βελονισμού στο Ιατρείο του Παϊση Δημητρίου στο Μαρούσι, τελειόφοιτου της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος - έκπτωση έως 72%!!!!!
- 60€ για 2 συνεδρίες βελονισμού από 180€
- 125€ για 5 συνεδρίες βελονισμού από 450€
Τι αγοράζετε:
 • Ο ασθενής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε:
  - 1. Διακοπή καπνίσματος: εγγυημένη διακοπή καπνίσματος με την ολοκλήρωση των 10 θεραπειών
  - 2. Άγχος - στρες: ο βελονισμός εξασφαλίζει αντιμετώπιση της ανησυχίας που δημιουργούν οι συνθήκες της καθημερινότητας, βελτίωση της ποιότητας ύπνου και σταδιακά καλύτερη διαχείριση της έντασης. Αποτελέσματα από την πρώτη μέρα θεραπείας
  - 3. Κεφαλαλγίες-ημικρανίες: μετά απο σωστή ιατρική προσέγγιση των αιτιών που σας ταλαιπωρούν ο βελονισμός δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας, βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας. Αποτελέσματα μέσα στην πρώτη εβδομάδα θεραπείας.
  - 4. Μυοσκελετικά: οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδες αρθρώσεων άνω και κάτω άκρων. Άμεση ανακούφιση και σταδιακή εξάλειψη του άλγους, αποκατάσταση της κινητικότητας, γρήγορη επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες σας. Ο αριθμός συνεδριών που απαιτούνται είναι διαφορετικός ανάλογα με την πάθηση
 • Δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε δύο συνεδρίες ούτως ώστε στα πλαίσια της θεραπείας για μια βδομάδα, θα διαπιστώσετε τα ευεργετικά ωφέλη του βελονισμού ξεπερνώντας κάθε φόβο για τη βελόνα. Διευκρινίζεται ότι μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτεί έναν ελάχιστο αριθμό συνεδριών που καθορίζεται από τον ιατρό κατά τη λήψη του ιστορικού!
 • Υπεύθυνος για τις θεραπείες ειναι ο Ιατρός Βιοπαθολόγος Παϊσης Δημήτριος, τελειόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου βελονισμού Ελλάδος
 • Σε καθε συνεδρία εφαρμόζεται σωματοβελονισμός, ωτοβελονισμός και ηλεκτροβελονισμός ανάλογα με το περιστατικό και βρίσκεται στην κρίση του ιατρού.
 • Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά μιάς χρήσης, ανοίγονται μπροστά στον ασθενή και με το περας της θεραπειας απορριπτονται σε ειδικο καδο.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - κουπόνι των 60€: 2 συνεδρίες βελονισμού
  - κουπόνι των 125€: 5 συνεδρίες βελονισμού
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 6972099265. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Οι θεραπειες πραγματοποιουνται Δευτέρα εως Παρασκευή 14:00-20:00
 • Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά και δε χρειάζεται κάποια προετοιμασία.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια είτε για προσωπική χρήση είτε με τη μορφή δώρου.
 • Η συχνότητα των συνεδριών ειναι δύο την εβδομάδα, όμως πάντα το μηνιαίο πλάνο σχεδιάζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς και την ανταπόκριση στη θεραπεία.
Δημήτριος Παΐσης - Ιάτρος Βιοπαθολόγος

Στρ. Λέκκα 37Α
Μαρούσι - Αττική
6972099265Δημήτριος Παΐσης - Ιάτρος Βιοπαθολόγος
Υπεύθυνος για τις θεραπείες είναι ο Ιατρός Βιοπαθολόγος Παΐσης Δημήτριος, τελειόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου βελονισμού Ελλάδος.

Σε κάθε συνεδρία εφαρμόζεται σωματοβελονισμός, ωτοβελονισμός και ηλεκτροβελονισμός ανάλογα με το περιστατικό και βρίσκεται στην κρίση του ιατρού. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά μιάς χρήσης, ανοίγονται μπροστά στον ασθενή και με το πέρας της θεραπείας απορρίπτονται σε ειδικό κάδο.

Ο βελονισμός όταν εφαρμόζεται σωστά και υπεύθυνα, είναι αποτελεσματικός σε κάθε πάθηση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού ληφθεί το απαραίτητο ιστορικό να χρησιμοποιήσετε τις συνεδρίες για όποιο άλλο πρόβλημα σας ταλαιπωρεί.