Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 86%
Κέρδος: 95€
15€
από
έκπτωση
κέρδος

110€
86%
95€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Vegeto τεστ τροφικής δυσανεξίας σε τροφές, fast-food, σαλάτες!

15€ για ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας σε όλες τις κατηγορίες τροφών που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά ενόψει καλοκαιριού με την εκσυγχρονισμένη τηλεμετρική μέθοδο ανίχνευσης συνδυασμού τροφίμων και έτοιμου φαγητού, για να ξέρετε ποιά έτοιμα φαγητά μπορείτε να μεταβολίσετε καλύτερα, προς αποφυγή δυσπεψίας ή άλλων πεπτικών διαταραχών, αλλά και για καλύτερες καύσεις λίπους, στο "Body & Health" στους Αμπελόκηπους, αρχικής αξίας 110€
Έκπτωση 74%!!!!

Mε την αγορά 2 κουπονιών, το 3ο δώρο!
Τι αγοράζετε:
 • Ανακαλύψτε ποιες τροφές είναι περισσότερο μεταβολίσιμες εξατομικευμένα για εσάς για την καλύτερη ενέργεια - φυσική κατάσταση, τον μεταβολισμό σας και την ευκολότερη απώλεια βάρους
 • Η μέθοδος Vegeto τεστ τροφικής δυσανεξίας είναι η πλέον εκσυγχρονισμένη επιστημονική μέθοδος που μπορεί να ανιχνεύει θετικούς (+) ή αρνητικούς (-) για τον οργανισμό συνδυασμούς τροφών και φαγητά fast-food, μετρώντας τα επαγωγικά τους πεδία με αισθητήρα καταγραφής σε σχέση με τα πεδία του στομάχου και του εντέρου (ανίχνευση συμβατότητας πεδίων)!
 • Η Vegeto Test μέθοδος τροφικής δυσανεξίας ως εξελιγμένη της κλασικής τηλεμετρικής μεθόδου, έχει διαχρονική ισχύ (δεν ζητείται να επαναλαμβάνεται) καθότι τα πεδία που μετρώνται είναι σταθερά, άρα η μέτρηση είναι σταθερή με διάρκεια και αναφέρεται σε συνδυασμούς τροφών που ευνοούν ή όχι την πεπτική λειτουργία (ζυμώσεις, διηθήσεις κ.λπ.) και τον καλύτερο περισταλτισμό του εντέρου, δίνοντας την πληροφορία μέσω υπολογιστή για τις τροφές που μεταβολίζονται – πέπτονται πιο εύκολα σε συνδυασμό, για αποτελεσματική καύση του λίπους, ζωτικότητα, ενέργεια, και αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών ή και κυτταρίτιδας!
 • Η επαναστατική μέθοδος καθορίζει τους ωφέλιμους συνδυασμούς χωρίς να απορρίπτει καμία τροφή, αλλά συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ακόμα και στο γρήγορο φαγητό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομo και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) τεστ τροφικής δυσανεξίας Vegeto Test.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 6971904309.
 • Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία της Body & Health ή με αποστολή με ΕΛΤΑ, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε το τεστ!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 - 19:00.
 • Ώρες γραμματείας για κλείσιμο ραντεβού: Δευτέρα - Παρασκευή 18:00 - 21:00
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών