Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
81%
81€

Η προσφορά έληξε
33
Αγορές

19€ για ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας

19€ για ένα (1) τεστ δυσανεξίας, όπου θα μάθετε ποιες τροφές μεταβολίζετε χωρίς πρόβλημα και ποιες πρέπει να αποφεύγετε, από την Pain Solution Systems στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 100€
26€ για ένα τεστ δυσανεξίας και ένα (1) τεστ τροφικής αλλεργίας, αρχικής αξίας 180€
Έκπτωση έως 86%!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε σε πλήρη αρμόνια με τον μεταβολισμό σας και μάθετε ποιες τροφές ευνοούν τον οργανισμό σας επιλέγοντας από αυτές που βρίσκονται ήδη στην διατροφή σας!
 • Με το ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία!
 • Αυτό έχει ως άμεσα αποτελέσματα: απώλεια βάρους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση του δέρματος (στιλπνότητα, φωτεινότητα), μείωση της αποθήκευσης τοπικού λίπους και εξάλειψη τοξίνωσης των ιστών!
 • Ευκαιρία να ανακαλύψτε το τυχόν πρόβλημα με μία επίσκεψη και πραγματοποίηση του τεστ με την βοήθεια του απολύτως καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουν τα Pain Solution Systems!
 • Κατόπιν σε διάστημα μιας εβδομάδας λαμβάνετε αναλυτικά κατάσταση με τις τροφές που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και τις τροφές που βοηθούν και ευνοούν τον μεταβολισμό και αναζωογονούν τον ιστό σας!
 • Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την πιο ακριβής διάγνωση τροφικών αλλεργιών μαζί με το τέστ δυσανεξίας!
 • Το Test Τροφικής Αλλεργίας πραγματοποιείται με την σύγχρονη μέθοδο της τηλεμετρικής ώστε να ανακαλύψετε ποιες τροφές σας προκαλούν αλλεργία ή αναταραχές στο πεπτικό σας σύστημα!
 • Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού σας και δώστε λύση και ποιότητα στη ζωή σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 5 μέχρι 8 Απριλίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά των Pain Solution Systems.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας ή ένα ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας και ένα (1) τεστ αλλεργίας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στα 2105769478 - 6982944330.
Pain Solution Systems

Τσιμισκή 3
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6982944330


Ιστοσελίδα


Pain Solution Systems
Η καινοτομία της Pain Solution Systems αφορά:

α) στη γνωστοποίηση νέων δραστικών προϊόντων και μηχανημάτων αναλγησίας (διακινούμενων επιλεκτικώς), κλινικά ελεγμένων και πιστοποιημένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αποφυγή ή περιορισμό (κατά περίπτωση) λήψης φαρμάκων.
β) στην επιλεκτική ενοικίαση εξατομικευμένου κατά περίπτωση ιατροτεχνικού εξοπλισμού κατόπιν εκπαίδευσης από ειδικό επιστημονικό σύμβουλο στο σπίτι σας.
γ) στην τακτική αξιολόγηση της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας των προς πώληση ή ενοικίαση ιατροτεχνικών προϊόντων αναλγησίας, με συνδρομή ιατρικής συνεκτίμησης και παρακολούθησης κατ' οίκον, από επιστημονικό συνεργάτη.
Σκοπός των υπηρεσιών της Pain Solution Systems είναι: Η γνωστοποίηση και επίτευξη της αρτιότερης επιλογής και εφαρμογής (κατά περίπτωση) εξελιγμένα δραστικών μέσων αναλγησίας, με δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και ανώδυνης εφαρμογής κατ' οίκον.

Η P.S.S. εγκαινιάζοντας την υπηρεσία υποστήριξης και αξιολόγησης κατ' οίκον φροντίζει κατά την εφαρμογή αναλγητικών προγραμμάτων για την ταχύτερη-αποτελεσματική ανακούφιση, συμπαραστεκόμενη καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής των προγραμμάτων αναλγησίας, με στόχο την βελτίωση ή και διατήρηση της ποιότητας ζωής με λιγότερους πόνους.