Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 2,5€
από
έκπτωση
κέρδος

4,5€
44%
2€

Η προσφορά έληξε
50
Αγορές

Επαγγελματικός καθαρισμός ρούχων & παπλωμάτων με την εγγύηση της 5àSec

Πεντακάθαρα ρούχα, κουβέρτες και παπλώματα με επιμελές και επαγγελματικό καθάρισμα από τους ειδικούς του ''5àSec'' στον Βύρωνα (Χρυσοστόμου Σμύρνης) - έκπτωση έως 50%!!
2,5€ για ένα (1) παντελόνι ή μία (1) φούστα,από έως 4,5€
5,5€ για ένα (1) κουστούμι ανδρικό ή γυναικείο, από 10,5€
7,5€ για μία (1) κουβέρτα ή ένα (1) πάπλωμα, από 15€
Τι αγοράζετε:
 • Χαρίστε στα ρούχα σας την απαραίτητη φροντίδα, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την φρεσκάδα, την υγιεινή και την διατήρηση των ζωντανών χρωμάτων τους!
 • Επιλέξτε μεταξύ του καθαρισμού ενός κουστουμιού ή μίας κουβέρτας ή ενός παπλώματος και δείτε τα να επανέρχονται στην κατάσταση που τα αγοράσατε!!
 • Τα παπλώματα και οι κουβέρτες καθαρίζονται με ειδικό αντιμικροβιακό πλύσιμο ενώ τα ρούχα ''ξανανιώνουν'' με στεγνό καθάρισμα και σιδέρωμα!
 • Με την ποιότητα και τις κορυφαίες επαγγελματικές υπηρεσίες του 5àSec!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα στον καθαρισμό:
  - ενός (1) παντελονιού ή μίας φούστας (κουπόνι των 2,5€ή
  - ενός (1) κουστουμιού ανδρικού ή γυναικείου (κουπόνι των 5,5€ή
  - μίας (1) κουβέρτας ή ενός (1) παπλώματος  (όχι πουπουλένιο) (κουπόνι των 7,5€)
 • Για πουπουλένιο πάπλωμα ισχύει extra χρέωση 5€, απευθείας πληρωτέα στο κατάστημα.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στο κατάστημα την ημέρα της επίσκεψης σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα-Τετάρτη- Σάββατο: 08:30-15:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 08:30-14:30 & 17:30-20:30
5àSec Βύρωνας

Χρυσοστόμου Σμύρνης 2
Βύρωνας - Αττική
21076600375àSec Βύρωνας
Η 5àSec, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών στεγνού καθαρισμού & περιποίησης υφασμάτινων ειδών, λειτουργεί από το 1968 στη Γαλλία,  συνεχίζοντας δυναμικά τη διεθνή επέκταση του δικτύου της. Μέχρι σήμερα ο Όμιλος 5àSec έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1.900 καταστήματα και 5.000 συνεργάτες σε περίπου 40 χώρες. H 5àSec αναπτύσσεται δυναμικά και στην ελληνική αγορά, με ένα δίκτυο 140 καταστημάτων πανελλαδικά.
 
Η φιλοσοφία της εταιρίας «Φροντίδα 5àSec –Κάθε μέρα δίπλα σας», σε συνδυασμό με το φιλικό, γρήγορο, ποιοτικό, οικονομικό καθάρισμα και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες Επιδιορθώσεων & Beauty Pack (φιξάρισμα-κολλάρισμα-αδιαβροχοποίηση) ενδυναμώνουν σημαντικά την θέση και εικόνα της εταιρείας, η οποία έχει πλήρως ωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά στον κλάδο της, ανοίγοντας πάνω από 25 καταστήματα το τελευταίο διάστημα.