Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12,5€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
50%
12,5€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Speed Dating: το δημοφιλές παιχνίδι νέων γνωριμιών σε προσφορά!

12,5€ για να βρείτε το ταίρι σας με το διάσημο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε νέες γνωριμίες “Speed Dating”, με εγγραφή, συμμετοχή στο παιχνίδι και 1 ποτήρι κρασί, στον όμορφο χώρο του "Golden Point Dating Club" στα Ιλίσια, αρχικής αξίας 25€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Την πιο εξελιγμένη μέθοδο γνωριμιών στον κόσμο!
 • Τρόποι και Κανόνες Παιχνιδιού:
  - Κάθε παιχνίδι έχει διάρκεια 2 ώρες και πιο συγκεκριμένα Δευτέρες από 20.00 – 22.00 και το κάθε γκρουπ περιλαμβάνει 10 γυναίκες και 10 άνδρες αντίστοιχα και αντίστοιχου ηλικιακού target group. 
  - Οι συνομιλίες κρατούν 6 λεπτά με το κάθε άτομο. Με τη λήξη του εξαλέπτου χτυπάει καμπανάκι ενώ σημειώνετε στην ειδική κάρτα που σας έχει παραδοθεί με την έναρξη του παιχνιδιού αν ενδιαφέρεστε ή όχι για το άτομο με το οποίο μόλις μιλήσατε. 
  - Στο τέλος του παιχνιδιού παραδίδετε την κάρτα σας και παραλαμβάνετε τα αποτελέσματα σε 2 ημέρες.
  - Για λόγους ασφαλείας και εχεμύθειας το παιχνίδι διεξάγεται με ψευδώνυμα που μόνο οι διοργανωτές γνωρίζουν, ενώ παραδίδοντας σας τα αποτελέσματα σας φέρνουν σε επαφή με τα επιθυμητά πρόσωπα τα οποία έχουν ανταποκριθεί και αυτά στις δικές τους κάρτες έχοντας σας επιλέξει.
  - Σας περιμένουμε στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι…!
 • Το Speed Dating έρχεται να δώσει τη λύση σ’ ένα από τα πιο σύνθετα ζητήματα της εποχής: Προτιμήστε το!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 19 Ιανουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • To Deal ισχύει για 1 άτομο, άνω των 26 ετών και περιλαμβάνει: εγγραφή και συμμετοχή σε 1 παιχνίδι speed dating μαζί με ένα ποτήρι κρασί.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρο σε φίλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980343262 για κράτηση.
 • Το Speed Dating θα διεξάγεται Δευτέρες 20.00 -22.00
 • Διεύθυνση: Golden Fenix Cafe (Μιχαλακοπούλου 62, Ιλίσια)
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει πρώτα να κάνετε κράτηση προκειμένου να ενταχθείτε στο κατάλληλο ηλικιακό group (10 & 10 ατόμων).
Golden Fenix Dating Club

Μιχαλακοπούλου 62 (στο Golden Fenix Cafe)
Ιλίσια - Αττική
6931161311Golden Fenix Dating Club
Δεν είναι ραντεβού στα τυφλά, δεν είναι κανονικό ραντεβού, δεν είναι –σε καμία περίπτωση– new age συνοικέσιο. Τι είναι τότε το speed dating, που γνωρίσαμε από την ξεκαρδιστική εκείνη σκηνή του Sex and the City πριν φτάσει να γίνει μόδα –πολύ αργότερα, ως είθισται– και στην Αθήνα; Για να το θέσουμε απλά, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο συναντιέστε και μιλάτε με δεκατρείς singles του αντίθετου φύλου, ένας προς έναν κάθε φορά, αυστηρά και μόνο για δέκα λεπτά. Ακούγεται διασκεδαστικό; Είναι!

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook