Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 151€

Τιμή: 35€
Έκπτωση: 0%
Κέρδος: -35€
149€
από
έκπτωση
κέρδος

300€
50%
151€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Δυναμική ιστοσελίδα για προβολή της επιχείρησης σας σε top προσφορά!

149€ για την δημιουργία μίας δυναμικής ιστοσελίδας (domain name για 2 έτη, φιλοξενία 1 έτους, έως 10 σελίδες μενού, απεριόριστες φωτογραφίες, εκπαίδευση χειρισμού της σελίδας κ.ά), ώστε να προβάλλετε και να εκτοξεύσετε την εταιρία σας στο διαδίκτυο, με την αισθητική, την τεχνογνωσία και την λειτουργικότητα της εταιρείας ''Digital Planet'', αρχικής αξίας 300€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η ιστοσελίδα είναι ο πιο οικονομικός και σύγχρονος τρόπος για να προβάλλετε την προσωπική ή επαγγελματική σας δουλειά χωρίς περιορισμό στον τόπο και τον χρόνο!
 • Η Δημιουργία της Δυναμικής Ιστοσελίδας περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
  - Domain name για 2 έτη
  - Φιλοξενία για 1 έτος
  - Εισαγωγή έως 10 Σελίδων μενού
  - Δημιουργία e-mail
  - Δυνατότητα εισαγωγής απεριορίστων φωτογραφιών
  - Φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικός χάρτης
  - Στατιστικά ιστοσελίδας
  - Βελτιστοποιημένη Ιστοσελίδα για smartphones και tablets
  - Εκπαίδευση διαχείρισης ιστοσελίδας.
 • Η Digital Planet θα συζητήσει μαζί σας και θα καταγράψει τη φιλοσοφία της επιχείρησης, τις ανάγκες και τους στόχους της, και αμέσως μετά θα ξεκινήσει να σχεδιάζει τ​ο website​!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2015 (καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης κουπονιού για έναρξη του project της ιστοσελίδας)
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: τη δημιουργία μίας δυναμικής ιστοσελίδας με domain name για 2 έτη, φιλοξενία για 1 έτος, εισαγωγή έως 10 σελίδων μενού, δημιουργία e-mail, δυνατότητα εισαγωγής απεριορίστων φωτογραφιών,φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικό χάρτη, στατιστικά ιστοσελίδας, βελτιστοποιημένη Ιστοσελίδα για smartphones και tablets, εκπαίδευση διαχείρισης ιστοσελίδας.
 • O αγοραστής του κουπονιού του Deal μετά την αγορά θα πρέπει να συγκεντρώσει το υλικό που θέλει να περιέχει το website (Λογότυπο, φωτογραφίες, κείμενα κλπ.) σε ψηφιακή μορφή και να το στείλει με email στο info@digitalplanet.gr είτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 6981995775.
 • Το χρονικό διάστημα παράδοσης του έργου είναι έως 15 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα παράδοσης του υλικού​ ​(Λογότυπο, φωτογραφίες, κείμενα κλπ.) από τον αγοραστή του κουπονιού)​.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Digital Planet

Αδάνων 1
Νίκαια - Aττική
6981995775


Ιστοσελίδα


Digital Planet
Mε αντικείμενο την ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργούμε ολόκληρη τη διαδικτυακή σας επικοινωνία γρήγορα και οικονομικά. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της υλοποίησης μιας ιστοσελίδας, από την κατοχύρωση του ονόματος της, τη σχεδίαση - κατασκευή της, τη φιλοξενία της στους πιο αξιόπιστους web servers και τέλος την αποτελεσματική προώθηση της στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης.

Οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν τη δημιουργική ομάδα της Digital Planet, δημιουργούν εντυπωσιακές, αισθητικά άρτιες ιστοσελίδες, έχοντας πάντα κατά νου τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, τους στόχους της, την εμπορική της αξία, αλλά και τις ανάγκες προσβασιμότητας σε αυτή.