Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 200€
120€
από
έκπτωση
κέρδος

320€
63%
200€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για τηλεφωνικές υπηρεσίες γραμματείας εξ αποστάσεως!

Υπηρεσίες γραμματείας εξ' αποστάσεως (τηλεγραμματείας) που περιλαμβάνουν εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση κλήσεων & e-mail, fax κ.α., για οποιαδήποτε επιχείρηση χρειάζεται γραμματειακή υποστήριξη, από την "Business Core" με έκπτωση έως 63%!!
- 120€ για 1 μήνα, για επιχειρήσεις που δέχονται έως και 500 εισερχόμενες κλήσεις/μήνα, από 320€
- 200€ για 1 μήνα, για επιχειρήσεις που δέχονται έως και 1000 εισερχόμενες κλήσεις/μήνα, από 500€
Τι αγοράζετε:
 • Η υπηρεσία τηλεγραμματείας καλύπτει τις ανάγκες σας σε γραμματειακή & τηλεφωνική υποστήριξη, σαν να είχατε ένα φυσικό πρόσωπο στο χώρο σας!
 • Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμβάλλουν στην καλή λειτουργία της επιχείρησης σας με χαμηλό κόστος και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
 • Οι υπηρεσίες μας αφορούν:
  - Απάντηση κλήσεων -  Διαχείριση ραντεβού – Εξυπηρέτηση πελατών
  - 12ωρη εξυπηρέτηση, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -21:00.
  - Δημιουργία ηχητικού μηνύματος με καλωσόρισμα – ώρες λειτουργίας κτλ.
  - Απάντηση κλήσεων με μήνυμα του γραφείου.
  - Ενημέρωση με sms ή e-mail.
 • Στην Business Core σας έχουμε τη λύση με πολύ χαμηλό κόστος!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει Υπηρεσίες Τηλεγραμματείας (απάντηση κλήσεων, διαχείριση ραντεβού, εξυπηρέτηση πελατών με 12ωρη εξυπηρέτηση, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -21:00,  δημιουργία ηχητικού μηνύματος με καλωσόρισμα – ώρες λειτουργίας κτλ., απάντηση κλήσεων με μήνυμα του γραφείου, ενημέρωση με sms ή e-mail.
  - με το κουπόνι των 120€: Για 1 μήνα και έως 500 εισερχόμενες κλήσεις στην επιχείρηση
  - με το κουπόνι των 200€: για 1 μήνα και έως 1000 εισερχόμενες κλήσεις στην επιχείρηση
 • Μπορούν να αγοραστούν έως 3 κουπόνια από κάθε χρήστη αλλά εξαργυρώνονται για τον ίδιο μήνα και αφορούν επιπλέον κλήσεις (π.χ. μια εταιρία που δέχεται 2000 κλήσεις περίπου τον μήνα, αγοράζει 2 κουπόνια της 2ης επιλογής ή για 1500 κλήσεις, ένα κουπόνι της 1ης και ένα κουπόνι της 2η επιλογής).
 • Η διάρκεια του μήνα ξεκινά από την ημέρα που θα ορισθεί κατόπιν συνεννόησης με την Business Core και την εξαργύρωση του κουπονιού. Τηλεφωνείτε στην Business Core, αναφέρετε τον κωδικό του κουπονιού σας και συνεννοείστε για τις ανάγκες σας.
 • Σε περίπτωση που οι εισερχόμενες κλήσεις ξεπεράσουν το παρεχόμενο πακέτο (άνω των 500 π.χ. για το κουπόνι των 120€, τότε υπάρχει χρέωση σε μειωμένη τιμή κατόπιν συνεννόησης με την Business Core).
Business Core

Μιχ. Χάσπαρη 1
Κρανίδι - Aργολίδα
2118009740 - 6944941191


Ιστοσελίδα


Business Core
Η εταιρεία Business Core δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γραμματείας & τηλεφωνικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών εξ' αποστάσεως, καλύπτοντας πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες μας, η Business Core παρέχει λύσεις κρατήσεων δωματίων για ξενοδοχειακές μονάδες, δημιουργία & διαχείριση σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρκετών ακόμα υπηρεσιών που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι η καλύτερη λειτουργία, η ανάπτυξη και η μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας ή του γραφείου σας.

Με κεντρικό άξονα τους πελάτες μας δεν είμαστε μόνο ένα αξιόπιστο εργαλείο ανάπτυξης, αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης, ο οποίος αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει με ακρίβεια τις υπηρεσίες που οι πελάτες μας έχουν πραγματικά ανάγκη.