Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
50%
25€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Ολοκληρωμένο Service υπολογιστή ή του Laptop σας σε προσφορά!

Ολοκληρωμένο service υπολογιστή ή του Laptop, που περιλαμβάνει format, καθάρισμα από ιούς, backup αρχείων και εγκατάσταση Windows και εφαρμογών, από το έμπειρο προσωπικό της "PC Experts Greece" στο Παγκράτι - έκπτωση έως 50%!!
 -25€ για παράδοση και παραλαβή από το κατάστημα, από 50€
- 45€ για παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας σε επιλεγμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής, από 80€
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να έχετε πλήρη τεχνική υποστήριξη στον υπολογιστή ή το laptop σας από έμπειρο τεχνικό υπολογιστών!
 • Οι υπολογιστές αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η σωστή συντήρηση και επισκευή τους είναι μια ιδιαιτέρα κρίσιμη διαδικασία! 
 • Kάθε κουπόνι των 25€ (για παράδοση και παραλαβή από το κατάστημα) περιλαμβάνει:
  - Format
  - Εγκατάσταση Windows
  - Εγκατάσταση Drivers
  - Καθάρισμα από ιούς
  - Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων (open office, acrobat reader, teamviewer, klitecodecpack, avast free antivirus, chrome, firefox, peazip, winrar, infrarecorder)
  - Εγκατάσταση ANTIVIRUS
 • Kάθε κουπόνι των 45€ (για παραλαβή του μηχανήματος και παράδοση του στον χώρο σας) περιλαμβάνει:
  - Format Υπολογιστή
  - Εγκατάσταση Windows
  - Εγκατάσταση Drivers
  - Καθάρισμα από ιούς
  - Εγκατάσταση προγραμμάτων (open office, acrobat reader, teamviewer, klite codec pack, avast free antivirus, chrome, firefox, peazip, winrar, infrarecorder)
  - Backup αρχείων και επανατοποθέτηση τους στο μηχάνημα
  - Εγκατάσταση Antivirus
  - Αλλαγή οποιουδήποτε εξαρτήματος είναι προβληματικό (μόνο για Desktop)
  - Πλήρες εσωτερικό καθάρισμα του μηχανήματος (μόνο για Desktop)
  *Iσχύει αποκλειστικά για τις ακόλουθες περιοχές: Άγιος  Δημητριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Κουκακι, Μοσχάτο, Ν. Φάληρο, Νέος Κόσμος, Π. Φάληρο, Ταύρος, Υμηττός, Βύρωνας, Ζωγράφου, Καισαριανή
 • Σε περίπτωση προβλήματος που οφείλεται σε βλάβη υλικού (hardware) το οποίο ο πελάτης δε διατίθεται να επισκευάσει λόγω κόστους του υλικού αντικατάστασης, το κουπόνι δεν ακυρώνεται
 • Η εμπειρία και η ικανοποίηση των πελατών αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών από την PC Experts”!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - κουπόνι των 25€: Format, Εγκατάσταση Windows, Εγκατάσταση Drivers, Καθάρισμα από ιούς Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων (open office, acrobat reader, teamviewer, klitecodecpack, avast free antivirus, chrome, firefox, peazip, winrar, infrarecorder) Εγκατάσταση Antivirus με παράδοση παραλαβή από το κατάστημα
  - κουπόνι των 45€: Format Υπολογιστή, Εγκατάσταση Windows,  Εγκατάσταση Drivers, Καθάρισμα από ιούς, Εγκατάσταση προγραμμάτων (open office, acrobat reader, teamviewer, klite codec pack, avast free antivirus, chrome, firefox, peazip, winrar, infrarecorder), Backup αρχείων και επανατοποθέτηση τους στο μηχάνημα, Εγκατάσταση Antivirus, Αλλαγή οποιουδήποτε εξαρτήματος είναι προβληματικό (μόνο για Desktop), Πλήρες εσωτερικό καθάρισμα του μηχανήματος (μόνο για Desktop) με παραλαβή παράδοση στο χώρο σας
  **Iσχύει αποκλειστικά για τις ακόλουθες περιοχές: Άγιος  Δημητριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Κουκακι, Μοσχάτο, Ν. Φάληρο, Νέος Κόσμος, Π. Φάληρο, Ταύρος, Υμηττός, Βύρωνας, Ζωγράφου, Καισαριανή
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο και με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109020528 - 6936720850
PC Experts Greece

Υμηττού 135
Παγκράτι - ΑττικήΙστοσελίδα


PC Experts Greece
Η PC Experts Greece ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την πλήρη κάλυψη της Μηχανογράφησης της εταιρίας σας, την οργάνωση του γραφείου σας, καθώς και να δώσει την καλύτερη λύση για το σπίτι σας.  Η PC Experts Greece δημιουργεί συνεργασίες και όχι πελατολόγιο. Δεν βλέπουμε την εκάστοτε εταιρία που εξυπηρετούμε σαν πορτοφόλι αλλά επενδύουμε στην συνεργασία μαζί της με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι και εκείνη ωφελημένη. Για να το επιτύχουμε αυτό προσπαθούμε να προωθήσουμε και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχει ο πελάτης-συνεργάτης μας στον χώρο του. Δημιουργούμε δηλαδή τις συνθήκες μιας συνεργασίας που δεν εγκλωβίζεται μόνο στην οικονομική απολαβή μας αλλά λειτουργούμε με τον "Πελάτη μας" ως συγκοινωνούντα δοχεία εμπιστοσύνης και βοήθειας.