Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
50%
6€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Εκτύπωση 50 φωτογραφιών στο κέντρο της Αθήνας σε προσφορά!

6€ για επαγγελματική εκτύπωση 50 φωτογραφιών, διαστάσεων 10x15cm, σε επαγγελματικό χαρτί ματ ή γυαλιστερό, για να κρατήσετε για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις σας ζωντανές, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
  • Κρατήστε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας, με επαγγελματική εκτύπωση 50 φωτογραφιών!
  • Mε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η εκτύπωση σε επαγγελματικό ματ ή γυαλιστερό χαρτί για ένα αποτέλεσμα που θα ξεχωρίζει!
  • Εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα συνδυασμένα με την τεχνογνωσία και το μεράκι των επαγγελματιών φωτογράφων του ''Photo Plus''για άψογο αποτέλεσμα!
  • Εύκολη πρόσβαση στο κέντρο κοντά στη στάση Μετρό «Πανεπιστήμιο»!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2016.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • To Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει: εκτύπωση 50 φωτογραφιών, διαστάσεων 10x15 cm σε επαγγελματικό χαρτί ματ ή γυαλιστερό.
  • Η παράδοση των φωτογραφιών θα γίνει κατόπιν συνεννόησής σας με το κατάστημα.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00- 17:00, Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00-19:00, Σάββατο: 10:00-14:00.
Photo Plus

Στοά Σταδίου 30 - Κοραή 4 (εντός στοάς)
Αθήνα (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) - Αττική
6945559704


Ιστοσελίδα


Photo Plus
Το "Photo Plus" είναι ένα ξεχωριστό φωτογραφείο -τρίτης γενιάς-, στο Κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών, από φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίου, έως και φωτογραφίες γάμου και βάπτισης.

Ειδικότερα, το "Photo Plus" έχει μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας, αφού λειτουργεί από το 1983, με ιδιοκτήτη τον κ. Πανταζή, φωτογράφο 3ης γενιάς! Ο κ. Πανταζής, έχοντας κλείσει 50 χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας, σας περιμένει στο φωτογραφικό εργαστήρι του, στο κέντρο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με άψογο επαγγελματισμό, και να ικανοποιήσει τις όποιες φωτογραφικές σας ανάγκες!
 
Επισκεφθείτε το "Photo Plus" είτε χρειάζεστε φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου και νέου διπλώματος, είτε ενδιαφέρεστε για ψηφιακές εκτυπώσεις, είτε επιθυμείτε επαγγελματική και καλλιτεχνική φωτογράφιση, και βιντεοσκόπηση, προκειμένου να απαθανατίσετε τις πλέον μοναδικές στιγμές της ζωής σας - γάμος, βάπτιση και λοιπές προσωπικές εκδηλώσεις. Στο εν λόγω φωτογραφείο μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τις παλιές σας βιντεοκασέτες σε DVD, αλλά και να διατηρήσετε, σε άριστη μορφή, παλιές αγαπημένες σας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με το κατάλληλο ρετουσάρισμα. Στο "Photo Plus" θα βρείτε, ακόμα, φωτογραφικά είδη και αξεσουάρ, καθώς και φωτογραφικές μηχανές Kodak, Canon, Pentax, Olympus, Polaroid, Sony. Κι όλα αυτά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
 
Η φωτογράφιση απαιτεί τέχνη, γνώση και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, και το "Photo Plus" μπορεί, αναμφισβήτητα να σας καλύψει σε όλους αυτούς τους τομείς. Εμπιστευτείτε το φωτογραφείο του κ. Πανταζή, που προσδίδει αξία σε κάθε μεγάλη ή μικρή στιγμή της ζωής σας, αφού την... αιχμαλωτίζει με τον πλέον έμπειρο φωτογραφικό φακό!