Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 600€
από
έκπτωση
κέρδος

2500€
76%
1900€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Οικολογικός καθαρισμός σκάφους ή ιστιοπλοϊκού έως 5 καμπίνων!

600€ για έναν oικολογικό καθαρισμό σκάφους ή Ιστιοπλοϊκού έως 5 καμπίνων που περιλαμβάνει καθαρισμό μοκετών και σαλονιών, καθαρισμό στρώματων και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg – Stop Repellent, καθώς και καθαρισμό σε όλες τις εσωτερικές ταπετσαρίες, δερμάτινες, βαμβακερές, σατέν, αλκατάρες, φορμάικες και αλουμίνια, με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας από την "Eco Clean Solutions", αρχικής αξίας 2500€
Έκπτωση 76%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Εξασφαλίστε στο σκάφος σας την φροντίδα που του αξίζει όταν έχει ανάγκη από φρεσκάδα και φωτεινότητα, απομάκρυνση μικροβίων και βακτηρίων και καθαρισμό σε όλες τις επιφάνειες!!
 • H προσφορά περιλαμβάνει έναν Οικολογικό καθαρισμό Σκάφους ή Ιστιοπλοϊκού έως 5 καμπίνων.
 • Περιλαμβάνει:
  - Καθαρισμό μοκετών και σαλονιών,
  - Καθαρισμό  Στρώματων και Αντιαλλεργικής προστασίας Allerg – Stop Repellent,
  - Καθαρισμό σε όλες τις εσωτερικές ταπετσαρίες, δερμάτινες, βαμβακερές, σατέν, αλκατάρες, φορμάικες και αλουμίνια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει έναν oικολογικό καθαρισμό σκάφους ή Ιστιοπλοϊκού έως 5 καμπίνων που περιλαμβάνει καθαρισμό μοκετών και σαλονιών, καθαρισμό στρώματων και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg – Stop Repellent, καθώς και καθαρισμό σε όλες τις εσωτερικές ταπετσαρίες, δερμάτινες, βαμβακερές, σατέν, αλκατάρες, φορμάικες και αλουμίνια.
 • Τα κουπόνια δεν μπορούν να συνδυαστούν ή να συμψηφιστούν με άλλες προσφορές της εταιρείας.
 • Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, εκτός λεκανοπεδίου, υπάρχει επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08.00 - 21.00 και Σαββάτο 08.00-17.00
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κουπόνι σας.
Eco Clean Solutions

Mιχ. Bόδα 37
Aθηνα - Αττική
2108250169


Ιστοσελίδα


Eco Clean Solutions
Τα ταπητοκαθαριστήρια Eco Clean solutions παρέχουν εδώ και χρόνια εξειδικευμενεs υπηρεσίες οικολογικού καθαρισμού σε όλη την Αττική με συνέπεια και υπευθυνότητα. Τηρώντας της προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας χρησιμοποιώνταs μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας microsplitting χωρίς σαπούνια, απορρυπαντικά, ένζυμα, χλώρια, ή λευκαντικούς παράγοντες για υγειινά και πεντακάθαρα στρώματα εμπιστευθείτε τούς ειδικούς της Εco Clean Solutions.

Τα ταπητοκαθαριστηρια Εco Clean Solutions είναι έγκριτο μέλος της Εco Clean Professionals - δίκτυο πιστοποιημένων επαγγελματιών καθαριστών τεχνολογίας microsplitting Ελλάδαs-Κύπρου.