Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
40%
10€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Έγκυρες προβλέψεις χαρτομαντείας-καφεμαντείας σε προσφορά!

Μάθετε άμεσα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον με έγκυρες και ειλικρινείς προβλέψεις ειδικών και έμπειρων αστρολόγων - μελλοντολόγων, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, από το αξιόπιστο "Το Χάρισμα'' στον Πειραιά - έκπτωση έως 86%!!!!
-15€ για μία ατομική συνεδρία καφεμαντείας ή χειρομαντείας, από 25€
20€ για μία ατομική συνεδρία χαρτομαντείας με επιλογή μίας από τις τράπουλες Ταρώ ή Κατίνα (Deste) ή Πυθία ή Τσιγγάνικη (Gold) ή Σφήγκα ή Λένορμαν ή Σύβιλλα, από 35€
- 25€ για μία ατομική συνεδρία Καφεμαντείας ή χειρομαντείας και χαρτομαντεία μαζί, από 55€
Τι αγοράζετε:
 • Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να κάνετε τις καλύτερες επιλογές μόνοι σας, σας προσφέρουμε μια καταπληκτική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε για ένα προσωπικό ραντεβού που θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τη ζωής σας!
 • Έχετε ένα ερώτημα που αφορά γενικά την καθημερινότητά σας και θέλετε απλά να ρίξουμε μια ματιά ή αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας και χρειάζεστε μια άμεση απάντηση; Ότι και αν σας συμβαίνει, η "Το Χάρισμα" είναι εδώ για να σας βοηθήσει!!!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - μία ατομική συνεδρία καφεμαντείας ή χειρομαντείας ή
  - μία ατομική συνεδρία χαρτομαντείας με επιλογή μίας από τις τράπουλες Ταρώ ή Κατίνα (Deste) ή Πυθία ή Τσιγγάνικη (Gold) ή Σφήγκα ή Λένορμαν ή Σύβιλλα ή
  - μία ατομική συνεδρία Καφεμαντείας ή χειρομαντείας και χαρτομαντεία μαζί.
 • Άμεσες, ειλικρινείς και αλάνθαστες προβλέψεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: 
  - κουπόνι των 15€:
   μία ατομική συνεδρία καφεμαντείας ή χειρομαντείας ή
  - κουπόνι των 20€: μία ατομική συνεδρία χαρτομαντείας με επιλογή μίας από τις τράπουλες Ταρώ ή Κατίνα (Deste) ή Πυθία ή Τσιγγάνικη (Gold) ή Σφήγκα ή Λένορμαν ή Σύβιλλα ή
  - κουπόνι των 25€: μία ατομική συνεδρία Καφεμαντείας ή χειρομαντείας και χαρτομαντεία μαζί.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 - 3 μέρες πριν στο 
  2155014230 για ραντεβού.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 -20:30 και Σάββατο 11:00-16:00.
Το Χάρισμα

Κολοκοτρώνη 90
Πειραιάς - Αττική
2155014230Το Χάρισμα
Οι γνώστες της τράπουλας του καφέ και των αριθμών στη διάθεσή σας! Όταν ανοίγει η τράπουλα και ο γυρίσει ο καφές ολα αποκαλύπτονται!