Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

14€
50%
7€

Η προσφορά έληξε
37
Αγορές

7€ από 14€ για είσοδο 2 ατόμων στον θερινό κινηματογράφο Αθηνά

Ταινία κάτω από τα άστρα! 7€ για είσοδο 2 ατόμων στον εξαιρετικό θερινό κινηματογράφο "Αθηνά Piscines Ideals" στο Χαλάνδρι, και να απολαύσετε με την συντροφιά σας οποιαδήποτε προβολή επιθυμείτε όλο το καλοκαίρι, αρχικής αξίας 14€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
  • Εξαιρετική ευκαιρία να δείτε ταινίες που προβάλλονται φέτος το καλοκαίρι, μαζί με την συντροφιά σας, στην μισή τιμη!
  • Κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα άστρα, σε ένα θερινό κινηματογράφο με δική του προσωπικότητα, που προβάλει δυο διαφορετικές ταινίες κάθε εβδομάδα!
  • Η καλοκαιρινή ψυχαγωγία έχει σίγουρα και… θερινό σινεμά και ο ιστορικός κινηματογράφος του Χαλανδρίου (από την δεκαετία του 60 γνωστός ως «Θρυλική Αθηνά») μπορεί να σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει για οποιαδήποτε ταινία έως και 30 Σεπτεμβρίου 2012
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ταμείο του κινηματογράφου Αθηνά Piscines Ideals.
  • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για δυο (2) άτομα.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται μόνο στο ταμείο του σινεμά, είτε πρόκειται για προβολή της ίδιας μέρας είτε για προβολή άλλης ημερομηνίας.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο και απεριόριστα για την μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους
  • Το Deal δεν συνδυάζεται, δεν συμψηφίζεται ούτε ανταλλάσσεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά του κινηματογράφου Αθηνά Piscines Ideals.       
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, ώρες προβολής των ταινιών ή κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2106855860.
Αθηνά Piscines Ideales

Σολωμού 18
Χαλάνδρι - Αττική
2106855860Αθηνά Piscines Ideales
Ο κινηματογράφος Αθηνά Piscines Ideales αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και ιστορικούς κινηματογράφους στην Αθήνα! Η ιστορία του ξεκινά από τη δεκαετία του '60, με την επωνυμία τότε «Θρυλική Αθηνά», όταν ο Ελληνικός κινηματογράφος έζησε χρυσές εποχές!

Σήμερα, τελώντας υπό νέα διεύθυνση, συνεχίζει να προσφέρει καλοκαιρινά κινηματογραφικά αρώματα με το δικό του προσωπικό στυλ!

Το καλοκαίρι περιλαμβάνει πάντα και μια κινηματογραφική βραδιά, κάτω από τα άστρα, παρακολουθώντας την ταινία της επιλογής μας, με φρέσκο ποπ – κορν, δροσερή μπύρα ή απολαυστική γρανίτα! Αυτή την εμπειρία προσφέρει καθημερινά το Αθηνά Piscines Ideales.

Σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές κινηματογραφικές στιγμές!