Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 5€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 22€
22€
από
έκπτωση
κέρδος

44€
50%
22€

Η προσφορά έληξε
96
Αγορές

22€ για 2 άτομα στην παράσταση «Ο Θάνατος και η Κόρη» με τους Κατερίνα Λέχου/Αλέξανδρο Σταύρου

22€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στη δημοφιλή και επιτυχημένη παράσταση «Ο Θάνατος και η Κόρη» του Άριελ Ντόρφμαν (θεατρικό βραβείο Olivier), με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Λέχου, τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον Μάνο Ζαχαράκο, στο "Θέατρο Εγνατία", αρχικής αξίας 44€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
  • Είσοδο 2 ατόμων στην τιμή του ενός εισιτηρίου σε μια από τις δημοφιλέστερες θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκαν φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα και θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στο εξαιρετικό θέατρο Εγνατία, μέχρι 17 Απριλίου!
  • Το έργο «Ο Θάνατος και η Κόρη», ανέβηκε πρώτη φορά το 1991 στο Λονδίνο, στο Royal Court Theatre Upstairs και έχει τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο Olivier για το καλύτερο έργο της χρονιάς!
  • Το 1992 παίχτηκε στη Νέα Υόρκη στο Brooks Atkinson Theatre, ενώ δύο χρόνια μετά ο Ρομάν Πολάνσκι μετέφερε το έργο στον κινηματογράφο, με πρωταγωνίστρια την Σιγκούρνεϊ Γουίβερ!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει για τις παραστάσεις 8-9-10 & 15-16 Απριλίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού
  • Το Deal περιλαμβάνει είσοδο δύο (2) ατόμων στην θεατρική παράσταση «Ο Θάνατος και η Κόρη».
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο 2310225172.
Θέατρο Εγνατία

Πατριάρχου Ιωακείμ 1
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310225172


Θέατρο Εγνατία
Στη μεταπολιτευτική Χιλή, μια πρώην πολιτική κρατούμενη βασανισμένη στα χρόνια της δικτατορίας, ανακαλύπτει την ταυτότητα του βασανιστή της κι αποφασίζει να αποδώσει μόνη της δικαιοσύνη… Είναι όμως αυτός ο βασανιστής της;

Ένα έργο για τα ανεπούλωτα τραύματα που προκάλεσε η απουσία κάθαρσης και τιμωρίας για τα δράματα και τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Το θέμα του έργου, είναι η βία και ο απόηχός της, με τα θύματα και τους θύτες να προσπαθούν να συμβιώσουν.

Η πρωταγωνίστρια, ένα από τα θύματα της δικτατορίας του Πινοσέτ, με τον άντρα της, έναν δικηγόρο, προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα του παρελθόντος, μέχρι που εισβάλει ένας άγνωστος που μοιάζει με το βασανιστή της γυναίκας, φέρνοντας το ζευγάρι αντιμέτωπο με κρίσιμα ηθικά και συναισθηματικά διλήμματα…

…και αυτή, αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της…