Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 15€




15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

15€ για είσοδο 2 ατόμων στην παράσταση "Mnimonimus" στην Πάτρα

15€ για είσοδο 2 ατόμων στην «τρελή» και καυστική κωμική παράσταση «Mnimonimus»  με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να ξετυλίγει την προσωπική του κρίση ως τυπικός άνεργος Έλληνας από το Δρομοκαϊτειο.. στις 15 Ιανουαρίου στο "Θέατρο Πάνθεον" στην Πάτρα, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Δύο (2) ατομικές προσκλήσεις για μία επίκαιρη και καυστική θεατρική παράσταση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον ρόλο του Mnimonimus!
 • H πιο καυστική κωμωδία της χρονιάς για δύο μόνο παραστάσεις στο Κινηματοθέατρο Πάνθεον στην Πάτρα!!
 • Ο Mnimonimus δεν είναι άλλος από τον Αριστοτέλη. Έναν απλός τυπικό και καθημερινό άνεργο Έλληνα που άλλαξε την ταυτότητα του αφού δεν μπορούσε να είναι αυτός που είναι!
 • Με ρούχο του μόνο την ελληνική σημαία βγαίνει στο μπαλκόνι και αρχίζει τον δικό του προεκλογικό αγώνα... με αρχηγείο το Δρομοκαϊτειο!
 • Τα στενά σύνορα όμως  του θεραπευτηρίου δεν μπορούν να τον κρατήσουν. Πηδάει την μάντρα, εξαφανίζεται και τον εντοπίζουμε μέσα σε ένα θέατρο όπου έχει σταματήσει την κανονική παράσταση και δίνει την δικιά του!
 • Ο Mnimonimus,που είναι ο μόνος που διάβασε το μνημόνιο, σχολιάζει και καυτηριάζει την πραγματικότητα με ένα δικό του μοναδικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα αντιστέκεται και βρίσκει διέξοδο μέσα από τον αυτοσαρκασμό και δύναμη μέσα από την καταστροφή!
 • Συντελεστές :
  - Κείμενο: Ντίνος Σπυρόπουλος-Γιώργος Γαλίτης-Βλαδίμηρος-Κυριακίδης
  - Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
  - Στίχοι-Μουσική:  PHYROSUN
  - Χορογραφίες: Ζελίνα Κιλίμη
  - Video– Μοντάζ : Κώστας Κιμούλης
  - Φωτισμοί: Latob
  - Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Πολυχρονόπουλος
Όροι - λεπτομέρειες:
 •  To Deal ισχύει για μία από τις 2 παραστάσεις, στις 15 Ιανουαρίου 2013, στις 21:00.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού.
 • To Deal περιλαμβάνει: είσοδο δύο (2) ατόμων στην θεατρική παράσταση «mnimonimus» στο Θέατρο "Πάνθεον".
 • Η διάρκεια της παράστασης είναι 105 λεπτά.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν για κράτηση στο τηλέφωνο 2610325778.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Είναι απαραίτητη η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.
Θέατρο Πάνθεον

Γούναρη 34
Πάτρα - Αχαΐα
2610325778



Θέατρο Πάνθεον

Το Πάνθεον είναι ο παλιότερος σε λειτουργία κινηματογράφος της Πάτρας και θέατρο. Βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Δ. Γούναρη και Κανακάρη, στο κέντρο της πόλης.

Στο οικόπεδο που βρίσκεται σήμερα το Πάνθεον αρχικά λειτούργησε το 1885 καφέ Σαντάν με την ονομασία Παράδεισος. Το 1900 μετατράπηκε σε ανοιχτό θέατρο με την ίδια ονομασία το οποίο λειτουργούσε μόνο το καλοκαίρι και μέχρι το 1910. Το 1923 στον ίδιο χώρο κατασκευάστηκε το Πάνθεον το οποίο λειτουργούσε στην ταράτσα του κτιρίου και ήταν θερινό ενώ το 1924 λειτουργεί και η χειμερινή αίθουσα. Στις 28 Οκτωβρίου 1940 το μεγαλύτερο μέρος του κτηρίου καταστρέφεται αφού κτυπήθηκε από βόμβα κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού της Πάτρας από την ιταλική αεροπορία. Μετά το τέλος του πολέμου ανακατασκευάζεται και στο ισόγειο λειτουργεί ο κινηματογράφος ΡΕΞ μέχρι το 1991. Στην ταράτσα του κτηρίου συνεχίζει να λειτουργεί το Πάνθεον έως το 1961 που γίνετε νέα ανακατασκευή και κτίζεται νέα αίθουσα στην ταράτσα, η οποία στεγάζει το Πάνθεον μέχρι σήμερα. Η νέα αίθουσα έχει χωρητικότητα 1.000 θέσεων για χρήση θεάτρου αλλά και κινηματογράφου. Το Πάνθεον λειτουργεί ακόμα σήμερα με χρήση ως θέατρο και κινηματογράφος.