Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

15€ για είσοδο 2 ατόμων στην παράσταση Αγγέλα Παπάζογλου

15€ για είσοδο 2 ατόμων στην θεατρική παράσταση “Αγγέλα Παπάζογλου”, ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα θεατρικά έργα των τελευταίων ετών με πρωταγωνίστρια την Άννα Βαγενά σε ένα ερμηνευτικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, στο "Θέατρο Μεταξουργείο", αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Η “Αγγέλα Παπάζογλου”, είναι μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων 12 χρόνων, που έχει παιχτεί σε σχεδόν όλες τις πόλεις της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό!
 • Πρόκειται για μία παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες!
 • Έχει χαρακτηριστεί ως «μάθημα ιστορικής μνήμης», «ρεσιτάλ γεμάτο Ελλάδα», «το γλωσσικά ωραιότερο, θεατρικά πιο πύρινο και εκπαιδευτικά πολυτιμότερο γεγονός στο θέατρο για πολλά χρόνια»!
 • «…  Είναι μια από τις συγκλονιστικές παραστάσεις που παίζεται φέτος………. Η Βαγενά είναι στην καλύτερη ώρα της θεατρικής της ζωής…… Μια παράσταση που την παίρνεις μαζί σου (τον ήχο και τη συγκίνησή της) κι όταν φεύγεις από το θέατρο.(Μηνάς Χρηστίδης, «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», 10/3/2001)
 • «….πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία, μια βαθιά κατάδυση στον Έλληνα λόγο και στη λαϊκή ψυχή……. Έχει μόνον ήθος. Ένα ήθος άκρας ευγένειας, λαϊκής αρχοντιάς (ναι, υπάρχει κι αυτή η αρετή) εγκαρτέρησης, υπόγειας επικοινωνίας με μια παράδοση ευσέβειας προς κάθε ουσιώδη και απλό, πολύτιμο και αναγκαίο, προς κάθε τιμαλφές και ριζιμιό….. Η Άννα Βαγενά ενσαρκώνει συνταρακτικά την Αγγέλα Παπάζογλου. Λιτή, άμεση, ευθύβολη, ακριβής στους χρόνους, κεντάει βελονιά-βελονιά, ιστορεί με την παλιότερη σημασία της λέξης…….» (Κώστας Γεωργουσόπουλος, ΤΑ ΝΕΑ, 12/06/2000)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2013, κάθε Δευτέρα στις 20:00 και κάθε Τρίτη στις 19:00.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: είσοδο στην θεατρική παράσταση “Aγγέλα Παπάζογλου”.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2105234382, Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 με 15:00).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού ή του κωδικού του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου για να παρακολουθήσετε την παράσταση.
Θέατρο Μεταξουργείο

Ακαδήμου 14-16
Αθήνα - Αττική
2105234382


Ιστοσελίδα


Θέατρο Μεταξουργείο
Το Μεταξουργείο από το 1999 αποτελεί ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο πολυχώρο θεάματος που με την αγάπη της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη βάζει το δικό του λιθαράκι στην τέχνη και τον πολιτισμό.
 
Το ισόγειο θέατρο του χωρητικότητας 114 ατόμων και το πατάρι πάνω από τη σκηνή που φιλοξενεί μουσικές παραστάσεις και τις εμφανίσεις του Λουκιανού Κηλαηδόνη προσφέρουν μία ζεστή πολιτιστική και ψυχαγωγική εμπειρία στο ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τη Δημοτική Πινακοθήκη.