Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

13€
47%
6€

Η προσφορά έληξε
31
Αγορές

7€ για είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Κυρία Ιουλία"

7€ για την είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Κυρία Ιουλία" που διασκεδάζει με πρωτότυπο τρόπο και έξυπνο χιούμορ την εποχή της κρίσης, από την Fidelite Productions στο "Θέατρο ΠΚ" στο Νέο Κόσμο, αρχικής αξίας 13€
Έκπτωση 47%
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε μια πραγματικά έξυπνη κωμωδία που καταπιάνεται με το θέμα της κρίσης στην σημερινή Ελλάδα με έναν ευφάνταστο τρόπο που προκαλεί πολλά γέλια!!
 • Η υπόθεση αφορά την Κυρία Ιουλία που αποφασίζει στην προχωρημένη ηλικία της να ψάξει για νέα καριέρα. Με τους δανειστές να χτυπάνε ανυπόμονα την πόρτα, την απειλή να χάσει το σπίτι της από τα χρέη και τη μόνιμη έγνοια του τεμπελχανά του γιου της!
 • Δεν μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί πού θα την οδηγούσε μια διφορούμενη αγγελία εργασίας: από καθηγήτρια πιάνου στην Κυψέλη, σε χειρωνακτική (κυριολεκτικά) εργασία στα κακόφημα κολαστήρια της οδού Κωνσταντινουπόλεως, να προσφέρει... ανώνυμη ανακούφιση σε άγνωστους άντρες!
 • Που και να το μάθουν οι  καθωσπρέπει φίλες της ή (θου κύριε!) ο γιος της... Η Κυρία Ιουλία στην πορεία θα ανακαλύψει πως τα πράγματα στη ζωή δεν είναι όπως τα πίστευε. Και πως η ευτυχία τελικά κρύβεται μέσα μας...
 • Η Εμμανουέλα Αλεξίου (που είναι και η σκηνοθέτης) και η Μάρω Μπουρδάκου εμπνεύστηκαν αυτήν την αληθινή σουρεαλιστική ηρωίδα-μάνα που έρχεται με την μοναδική ζεστή ερμηνεία της Χριστίνας Τσάφου να δώσει μια ανθρώπινη υπόσταση στο πρόβλημα της κρίσης που τυραννά την σύγχρονη κοινωνία. Δίπλα της ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Αλίνα Κοτσοβούλου σε αναπάντεχους ρόλους, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπληρώνει το καστ σε ρόλο γκεστ μέσω δορυφορικής σύνδεσης!
 • Δείτε τις κριτικές του κοινού εδώ


   
 • Συντελεστές:
  - Σκηνοθεσία: Εμμανουέλα Αλεξίου
  - Παίζουν: Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλίνα Κοτσοβούλου, και δορυφορικά μαζί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
  - Σχεδιασμός Φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
  - Σκηνικά: Έλλη Λιδωρικιώτη
  - Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
  - Μουσική επιμέλεια: Εμμανουέλα Αλεξίου
  - Eπεξεργασία ήχου: Γιάννης Σκανδάμης Studio DNA Lab
  - Φωτογραφίες: Γιάννης Αθυμαρίτης
  - Artwork:Πάνος Βελούζος
  - Make up design: ΓιώργοςΒάλβης
  - Hair Stylist: Alex Kalt
  - Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑγνήΧιώτη
  - Παραγωγή: Fidelite Productions
  - Παραγωγός: Ρούλα Νικολάου
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 14 Απριλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ταμείο του θεάτρου ΠΚ.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: την είσοδο ενός (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση ''Κυρία Ιουλία'' στο θέατρο ΠΚ.
 • Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 2109011677 και 6938033082.
 • Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή 21:30, Σάββατο 18:30, Κυριακή 18:30.
Fidelite Productions

Κασομούλη 30
Νέος Κόσμος - Aττική
2109011677Fidelite Productions
Με τους δανειστές να χτυπάνε ανυπόμονα την πόρτα, την απειλή να χάσει το σπίτι της από τα χρέη και τη μόνιμη έγνοια του τεμπελχανά του γιου της, η Κυρία Ιουλία αποφασίζει στην προχωρημένη ηλικία της να... πάρει την κατάσταση στα μαλακά της χεράκια και να ψάξει για νέα καριέρα. Δεν μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί πού θα την οδηγούσε μια διφορούμενη αγγελία εργασίας: από καθηγήτρια πιάνου στην Κυψέλη, σε χειρωνακτική (κυριολεκτικά) εργασία στα κακόφημα κολαστήρια της οδού Κωνσταντινουπόλεως, να προσφέρει... ανώνυμη ανακούφιση σε άγνωστους άντρες!

Που και να το μάθουν οι καθωσπρέπει φίλες της ή (θου κύριε!) ο γιος της... Η Κυρία Ιουλία στην πορεία θα ανακαλύψει πως τα πράγματα στη ζωή δεν είναι όπως τα πίστευε. Και πως η ευτυχία τελικά κρύβεται μέσα μας... Η Εμμανουέλα Αλεξίου (που είναι και η σκηνοθέτης) και η Μάρω Μπουρδάκου εμπνεύστηκαν αυτήν την αληθινή σουρεαλιστική ηρωίδα-μάνα που έρχεται με την μοναδική ζεστή ερμηνεία της Χριστίνας Τσάφου να δώσει μια ανθρώπινη υπόσταση στο πρόβλημα της κρίσης που τυραννά την σύγχρονη κοινωνία. Δίπλα της ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Αλίνα Κοτσοβούλου σε αναπάντεχους ρόλους, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπληρώνει το καστ σε ρόλο γκεστ μέσω δορυφορικής σύνδεσης!