Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
40%
4€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Είσοδος στην κωμωδία ''Εκκλησιάζουσες'' του Αριστοφάνη με μπύρα ή κρασί!

6€ το άτομο για είσοδο με ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί στην παράσταση ''Εκκλησιάζουσες'' του Αριστοφάνη, την διαχρονική πολιτική κωμωδία - σάτιρα όπου οι γυναίκες παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους με ένα πανέξυπνο σχέδιο, στο ''Cabaret Voltaire'' στο  Μεταξουργείο, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 40%!!
Τι αγοράζετε:
 • Στο έργο του Αριστοφάνη, ''Εκκλησιάζουσες'', οι γυναίκες παίρνουν στα χέρια τους την εξουσία με ένα μελετημένο και έξυπνο σχέδιο που τους δίνει τη διακυβέρνηση της χώρας!
 • Ο Αριστοφάνης περνάει το μήνυμα πως οι νοικοκυρές που δουλεύουν και φέρνουν βόλτα τα νοικοκυριά τους, από τη στιγμή που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική και να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, ανατρέπουν το διεφθαρμένο καθεστώς των αντρών!
 • Οι γυναίκες του λαού αντιπροσωπεύουν το νέο αίμα, το καινούργιο, στην πολιτική ζωή. Και το πολίτευμα που θεσπίζουν είναι ένα δίκαιο πολίτευμα: ίσα δικαιώματα για όλους, ένα κοινό σύστημα διαβίωσης, ένα κοινό δημόσιο ταμείο, δίκαιος καταμερισμός του πλούτου, κατάργηση της ατομικής περιουσίας, μετανάστες και Έλληνες ενωμένοι, ίση κοινωνική μεταχείριση γυναικών και αντρών, είναι το πρόγραμμα που θέτουν σε εφαρμογή οι γυναίκες και αλλάζουν τον τρόπο ζωής των Ελλήνων!!
 • Αλλά ο ποιητής δεν μένει στο ιδανικό μιας τέτοιας πολιτείας. Με τρόπο γλαφυρό, μιλάει και για τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν με την αλλαγή αυτή και τι πρέπει να προσέξουμε για να πετύχει και να είναι κατ’ ουσίαν δίκαιο.
 • Με καθαρόαιμη σάτιρα και κωμικές καταστάσεις ο θεατής γίνεται κοινωνός ενός διαχρονικού μηνύματος: Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ενωμένοι μεταξύ τους σα μια γροθιά, να τρώνε όλοι μαζί, να μην αφήνουν να πεινάει κανένας και να έχουν όλα τα παιδιά σαν παιδιά τους, να τα σέβονται και να τα αγαπούν. Να έχουν κάθε μεγαλύτερο άνθρωπο σαν τον γονιό τους.
 • Συντελεστές:
  - Μετάφραση - Διασκευή:Νίκη Τριανταφυλλίδη.
  - Σκηνοθεσία - Κινησιολογία:Ζωή Μασούρα.
  - Βοηθός Σκηνοθέτη:Kamel Abdi.
  - Μουσική Επιμέλεια:Νίκη Τριανταφυλλίδη.
  - Τεχνικός Ήχου - Φωτισμού:Kamel Abdi.
  - Ερμηνεύουν:Μαρία Λάζαρη, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ζωή Μασούρα, Νίκος Χρηστίδης, Θανάσης Παπαστάθης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για τις παραστάσεις στις 19 και 26 Ιουνίου 2013 στις 21.00 το βράδυ, στο Cabaret Voltaire στο Μεταξουργείο.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο με ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί στην παράσταση ''Εκκλησιάζουσες'' του Αριστοφάνη.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν για κράτηση στα 2105227046 και 6993723117. Για αλλαγή κράτησης απαιτείται ενημέρωση 1 μέρα πριν.
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Cabaret Voltaire

Μαραθώνος 30
Μεταξουργείο - Aττική
2105227046


Ιστοσελίδα


Cabaret Voltaire
Στην οδό Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο, σ’ έναν χώρο που υπήρξε το ατελιέ του πρόσφατα χαμένου ζωγράφου Γιάννη Μίχα, ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Ζαρκάδης κι η εικαστικός Έλενα Αυγερινού, αποφάσισαν ένα μεσημέρι που κουτσοτρώγανε και κουτσοπίνανε, να αναβιώσουν το ''Cabaret Voltaire'' έτσι όπως παλιά και να δώσουν την ευκαιρία σε καλλιτέχνες έξω απ’ το κατεστημένο, να εκφραστούν. Και τόστησαν. Από τότε έπαιξαν, τραγούδησαν κι εξέθεσαν πίνακες τους πάρα πολλοί καλλιτέχνες και θά “ταν μακρύς ο κατάλογος αν παραθέταμε εδώ τα ονόματά τους. Γεγονός είναι πως το ''Cabaret Voltaire''  καλεί όποιον καλλιτέχνη νοιώθει να τον πνίγει η ανάγκη της έκφρασης να προσέλθει. Να είναι βέβαιος πως θα τον υποδεχτούμε με αγάπη και τρυφερότητα!