Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

5€ για την είσοδο ενός ατόμου στην κωμική παράσταση ''Τραγέλαφος''!

5€ για ένα (1) εισιτήριο στη Θεατρική παράσταση ''Tραγέλαφος'', που διακωμωδεί την παρούσα οικονομική και πολιτική κατάσταση, διασταυρώνοντας την ελληνική μυθολογία με νεότερα πολιτισμικά στοιχεία, την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο ''Αττικό Άλσος'', αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Θεοί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, επαναστατημένα Στοιχειά, ένας Τιτάνας και ο Καραγκιόζης, συναντιούνται στον ''Τραγέλαφο'' έναν παράδοξο κόσμο με επικίνδυνες ισορροπίες,για μια παράσταση την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στις 21:00, στο Θέατρο Αττικού Άλσους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
 • Σε έναν κόσμο διαχρονικό που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, οι άνθρωποι δεν θυσιάζουν πια,συνεπώς, οι θεοί δεν απολαμβάνουν την κνίσα τους, όπως παλιά. Ο Δίας αναθέτει στην Αθηνά, στον Ερμή και στον σκανδιναβό θεό Θωρ να κατεβούν στην Αθήνα για να περισώσουν την κατάσταση με επιβολή μέτρων και μηχανισμούς στήριξης, ωστόσο οι άνθρωποι δεν αποδέχονται τις προτάσεις τους και τους διώχνουν.
 • Σε αυτό το τρίπρακτο έργο, οι τραγελαφικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη:Στο συνέδριο των θεών, ο τραγοπόδαρος θεός Πάνας και η Γίτσα, η κουκουβάγια της Θεάς Αθηνάς, σχολιάζουν τις εισηγήσεις των θεών, παρεμβαίνουν, προτείνουν και τελικά ξεσηκώνονται ενάντια στην εξουσία των Ολυμπίων.  Μετά από περιπέτειες η Γίτσα κατορθώνει να εκπληρώσει το όνειρό της και ανοίγει κομμωτήριο στο Κολωνάκι.  Σύντομα όμως θα ξαναβρεθεί, με τον Πάνα, στον Όλυμπο για μια νέα αντιπαράθεση με τους Θεούς.
 • Ο «Τραγέλαφος» είναι ένα ζωηρό κείμενο, γραμμένο από δύο νέους έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι διακωμωδούν την παρούσα οικονομική και πολιτική κατάσταση, άλλοτε με πικρία και άλλοτε με ειρωνικό χαμόγελο.  Η ελληνική μυθολογία, διασταυρώνεται με νεότερα πολιτισμικά στοιχεία.  Το πολιτικό στοιχείο διασταυρώνεται με το κωμικό, φέρνοντας στο νου τον Αριστοφάνη. Επικίνδυνες ισορροπίες παλιών και νέων δυνάμεων, σε ένα σκηνικό που αναζητά απεγνωσμένα το Φως του Απόλλωνα.
 • Συντελεστές:
  - Συγγραφείς: Ιωάννης Κουτεντάκης, Γεωργία Αγγουριδάκη
  - Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Εσπίριτου
  - Σκηνική προσαρμογή κειμένου: Θεόδωρος Εσπίριτου-Ρούλα Πατεράκη
  - Μουσική: Χρίστος Θεοδώρου
  - Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου
  - Κοστούμια: Celebrity skin
  - Αντικείμενα: Γιώργος Κωτσάκος
  - Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
  - Ηθοποιοί: Δημήτρης Κοράκης, Ντέπυ Πάγκα, Πέτρος Μάνδαλος, Στέλλα Νούλη, Δων Χριστοδούλου, Προμηθέας Νεραττίνι-Δοκιμάκης, Ράνια Φουρλάνου, Λευτέρης Παπακώστας
  - Σχεδιασμός προγράμματος: Χριστίνα Κοροβίλα
  - Μακέτα πόλης: Ευθύμης Γκίνης
  - Φωτογραφίες: Αγγελική - Ειρήνη Μήτση
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 21:00μ.μ στο Αττικό Άλσος.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού στο θέατρο.
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην παράσταση ''Tραγέλαφος''.
 • Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση ή πληροφορίες στο 2103823850 ή 6944613607.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Θέατρο του Μαρτίου

Θέατρο Αττικού Άλσους
Είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη, επί του Περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια) - Αττική
2103621601Θέατρο του Μαρτίου
Το Θέατρο του Μαρτίου ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη Θωδ. Εσπίριτου. Είναι αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την προβολή και προώθηση της σύγχρονης πρωτοποριακής και πειραματικής τέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Παραστάσεις:
- «Η Μικρή Σειρήνα», μουσικοθεατρικό αναλόγιο. Libretto Θ. Εσπίριτου, μουσική Χρίστος Θεοδώρου. Αναγνώσεις Εθνικού Θεάτρου και Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου.
- «Don Giovanni», του Lorenzo Da Ponte, Χώρος Τεχνών Άσκηση.
- «Ιαγουάρος», του Αλέξανδρου Κοτζιά, θέατρο Βαφείο.
- «Βαριετέ», του Karl Valentin, θέατρο Βαφείο.
- «La petite sirène», της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ, Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.
- «Στο πανδοχείο Stimming», παράσταση βασισμένη στην αλληλογραφία του Χάινριχ φον Κλάιστ λίγο πριν το θάνατό του, θέατρο Φούρνος.
- «1843», του Ανδρέα Στάικου, θέατρο Φούρνος. Για την παράσταση αυτή ο Θωδ Εσπίριτου προτάθηκε για το βραβείο σκηνοθεσίας Κάρολος Κουν.
- «Inferno, εικόνες μιας έκθεσης», θέατρο Φούρνος.
 
Οι παραστάσεις του Θεάτρου του Μαρτίου επιχορηγούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού.