Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

36€
50%
18€

Η προσφορά έληξε
115
Αγορές

Νταλάρας και Γλυκερία σε απίστευτη συναυλία και με είσοδο -50%!

Νταλάρας και Γλυκερία σε μια ακόμα εκπληκτική συναυλία-αφιέρωμα στην Μικρά Ασία!
18€ για είσοδο 2 ατόμων στην συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με την Γλυκερία σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, όπου θα ερμηνεύσουν τα σημαντικότερα και αθάνατα λαϊκά τραγούδια του συνθέτη, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στον Βύρωνα ''Θέατρο Βράχων', αρχικής αξίας 36€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων τους τον Απρίλιο, ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται ξανά επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα σε μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας αρχής γενομένης από την Αθήνα, στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια το Σάββατο 29 Ιουνίου!!
 • Στο αφιέρωμα θα ερμηνεύουν τα έργα ''Μικρά Ασία'' σε στίχους Πυθαγόρα και ''Βυζαντινός Εσπερινός'' σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, καθώς και μια επιλογή απ’ τα αθάνατα, λαϊκά τραγούδια του συνθέτη!
 • Ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο το οποίο μεταφέρει αριστουργηματικά, μνήμες, εικόνες και ήχους από τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, των αλησμόνητων πατρίδων, της προσφυγιάς, αλλά και τραγούδια λαϊκά του συνθέτη, βασισμένα στην παράδοση, τραγούδια της μνήμης, της χαράς και του πόνου.
 • Συναυλίες περιπλανήσεις στο λαϊκό τραγούδι, στη ζωή των τόπων και των ανθρώπων μέσα από τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και τόσων άλλων: «Η Σμύρνη Μάνα Καίγεται», «Μεσ’ του Βοσπόρου τα Στενά», «Καμπάνα του Εσπερινού», «Βάρα Νταγιερέ», «Το Κορδελιό», «Γιορτή Ζεϊμπέκηδων», αλλά και τα μεγάλα λαϊκά «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Ένα τραγούδι απ’ τα’ Αλγέρι», «Αχ ο μπαγλαμάς», «Η Φαντασία», «Μην Κάνεις Όνειρα Τρελά», «Όποια και να ‘σαι», «Ας παν στην ευχή τα παλιά» και πολλά άλλα…
 • Ο Γιώργος Νταλάρας, που έχει γαλουχηθεί με την πνευματικότητα και τον συναισθηματισμό της αυθεντικής Μικρασιάτικης παράδοσης και δημιουργίας και η Γλυκερία, που έχει ιδιαίτερα αγαπήσει και υποστηρίξει με τη φωνή της τα τραγούδια αυτά, συναντιούνται σ’ αυτή τη συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα και με την αγάπη και την εμπειρία τους ζωντανεύουν τα μεγάλα τραγούδια του συνθέτη.
 • Συντελεστές:
  - Συνοδεία επί σκηνής 12 εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί: Νίκος Ζέρβας-πλήκτρα, Τάκης Μπουρμάς-μπάσο, Χρήστος Ζέρβας και Κωνσταντίνος Φωτιάδης κιθάρα, Ανδρέας Κατσιγιάννης σαντούρι, Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν, Αποστόλης Βαγγελάκης πνευστά, Πέτρος Κούρτης κρουστά, Γρηγόρης Συντρίδης τύμπανα.
  - Μπουζούκι: Γιώργος Μάτσικας και Γιώργος Ρόκας
  - Βιολί: Λευτέρης Ζέρβας
  - Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.
  - Σχεδιασμός ήχου: Παντελής Γιατζιτζόγλου - Αντώνης Ζαχόπουλος. 
  - Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Γλυκερίας στο αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρα έναρξης: 21:30
 • Είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρα
Συναυλία Νταλάρας - Γλυκερία

Θέατρο Βράχων (είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρά)
Βύρωνας - Aττική
2106424414Συναυλία Νταλάρας - Γλυκερία
Απολαύστε μία μοναδική συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα από την Γλυκερία και τον Γιώργο Νταλάρα, που με την αγάπη και την εμπειρία τους ζωντανεύουν τα μεγάλα τραγούδια του συνθέτη.

Η συναυλία επικεντρώνεται στα έργα ''Μικρά Ασία'' σε στίχους Πυθαγόρα και ''Βυζαντινός Εσπερινός'' σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, καθώς και μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια του συνθέτη.

Θα ακουστούν μεταξύ άλλων ''Η Σμύρνη Μάνα Καίγεται'', ''Μεσ’ του Βοσπόρου τα Στενά'', ''Καμπάνα του Εσπερινού'', ''Βάρα Νταγιερέ'', ''Το Κορδελιό'', ''Γιορτή Ζεϊμπέκηδων'', αλλά και τα μεγάλα λαϊκά ''Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι'', ''Ένα τραγούδι απ’ τα’ Αλγέρι'', ''Αχ ο μπαγλαμάς'', ''Η Φαντασία'', ''Μην Κάνεις Όνειρα Τρελά'', ''Όποια και να ‘σαι'', ''Ας παν στην ευχή τα παλιά'' και πολλά άλλα!! Μην χάσετε μία μαγευτική βραδιά διανθισμένη με υπέροχη μουσική που θα θυμάστε για πολύ καιρό!!