Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 12€
12€
από
έκπτωση
κέρδος

24€
50%
12€

Η προσφορά έληξε
59
Αγορές

12€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στην παιδική σκηνή, στην Καλαμαριά

12€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στην παράσταση για παιδιά «Η χώρα των πουλιών» του Γιάννη Καλατζόπουλου από τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, στο θέατρο Σοφούλη, αρχικής αξίας 24€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
  • Είσοδο 2 ατόμων στην τιμή του ενός εισιτηρίου στη χρωματιστή, σύγχρονη, ξεκαρδιστική εκδοχή «Όρνιθες»!
  • Ο σκηνικός τόπος, τα ευφάνταστα κοστούμια,η συμμετοχή των παιδιών γίνονται το όχημα για να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των ηρώων μας και να γνωρίσουν τα παιδιά τον Αριστοφάνη έναν από τους σπουδαιότερους θεατρικούς συγγραφείς όλων των εποχών!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει από 25 Σεπτεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Το Deal περιλαμβάνει είσοδο δύο (2) ατόμων στην θεατρική παράσταση «Η χώρα των πουλιών» στην παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη.
  • Το Deal ισχύει μόνο για τις παραστάσεις κάθε Κυριακή ώρα 11:30 μέχρι και 18 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρείται η Κυριακή 6 Νοεμβρίου
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο του θεάτρου 2310423925.
Σοφούλη

Τραπεζούντος 5
Καλαμαριά -
2310423925


Σοφούλη
Δυο φίλοι, ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, απογοητευμένοι από την κατάσταση στην Αθήνα – τα σκάνδαλα, τα χρέη, τις μίζες, το άθλιο περιβάλλον – ξεκινούν ένα ταξίδι σε αναζήτηση της ιδανικής πολιτείας.
Ζητούν την βοήθεια του Έποπα, του τσαλαπετεινού (που ήταν κάποτε άνθρωπος κι αυτός) και μαζί πείθουν τα πουλιά να δημιουργήσουν μια καινούργια δική τους πολιτεία. Μια πολιτεία που θα βρίσκεται ανάμεσα στις πολιτείες των ανθρώπων και των ολύμπιων θεών!
 

Η Νεφελοκοκκυγία – όπως την ονομάζουν – είναι μια πολιτεία ονειρεμένη χωρίς σκοτούρες, βάσανα και στεναχώριες. Το νέο μαθαίνεται και κόσμος πολύς καταφθάνει από την Αθήνα....ένα κοράκι που κάνει τον ιερέα, ένας γεωμέτρης για να μετρήσει τον αέρα, ένας ψηφισματοπώλης για να πουλήσει νόμους και άλλοι πολλοί τεμπέληδες και απατεώνες με στόχο να τα ...’κονομήσουν. Τα πουλιά τους διώχνουν όλους κακήν κακώς. Ακόμα και την θεά Ίριδα, κόρη και απεσταλμένη του Δία, που ζητά να γκρεμιστεί το τείχος της Νεφελοκοκκυγίας για να κάνουν ελεύθερα θυσίες οι άνθρωποι και πάλι στους Θεούς.
 
Θα καταφέρει όμως άραγε η ονειρεμένη πολιτεία να αντέξει τη ζήλια των ανθρώπων και των Θεών;

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος
Μουσική: Δημήτρης Λέκκας
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Καλαϊτζίδης
Χορογραφίες: Κατερίνα Κερβανίδου
Μουσική διδασκαλία: Βασιλική Αλεξίου
Φωτισμοί: Μάνος Κόνσογλου
Βοηθός σκηνογράφου: Ιωάννα Μάλαμη
Παίζουν: Κώστας Γακίδης, Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Κατερίνα Μαυροφρύδου Γιάννης Τσότσος, Κίττυ Μαργαρίτη, Βάγια Ματαφτσή, Ζέφη Χατζόγλου