Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,5€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
50%
7,5€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

7,5€ για μια μαγική παράσταση του βραβευμένου μάγου - ταχυδακτυλουργού Sankara στο Momento Cafe-Bar στο Περιστέρι

7,5€ για να περάσετε μια κυριολεκτικά μαγική βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου με είσοδο και ένα ποτό στην παράσταση που θα δώσει ο βραβευμένος Έλληνας μάγος - ταχυδακτυλουργός Sankara, στο "Momento Cafe-Bar" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 15€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Μια ευκαιρία για την πιο εντυπωσιακή βραδιά ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων!
 • Ο Sankara είναι o άνθρωπος που έφερε την Τέχνη της Ψυχαγωγικής Μαγείας και των Ψευδαισθήσεων σε νέα επίπεδα στην Ελλάδα, με επιτεύγματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία!
 • Το 2006 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ταχυδακτυλουργός της χρονιάς από την αρμόδια Ακαδημία.
 • Περισσότερες πληροφορίες για τον εντυπωσιακό illusionist, μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Μετά την παράσταση του Sankara (διάρκειας περίπου 1,5 ώρας), η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική από τον Dj του Momento ο οποίος θα ακολουθεί φυσικά την ερωτική διάθεση της ημέρας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει για την παράσταση που θα δώσει στο Momento Cafe – Bar ο μάγος Sankara στις 14 Φεβρουαρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου.
 • To Deal περιλαμβάνει είσοδο & ένα (1) ποτό της επιλογής σας (απλό ή special).
 • Με την αγορά 3 κουπονιών εξασφαλίζετε είσοδο για δύο (2) άτομα και ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο (περίπτωση όπου η συνολική αρχική αξία φτάνει έως και 65€!)
 • Για την ορθότερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία (ώρα προσέλευσης κ.τ.λ), απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2105750987.
Momento Cafe-Bar

Κρέσνας 82
Περιστέρι - Αττική
2105750987


Momento Cafe-Bar
Όταν το μοντέρνο και νεανικό συνάντησε το rock και το sport τότε δημιουργήθηκε το Momento Cafe-Bar...

Ακριβώς δίπλα από το δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου, στην οδό Κρέσνας 82 βρίσκεται ένας χώρος πολύ διαφορετικός από τους άλλους!

Η Δευτέρα ξεκινά με δυνατή rock, jazz and funky βραδιά με τον Χρήστο Καλτζίδη να μας ταξιδεύει με τη μουσική του… Στα τραπέζια βρίσκονται κανάτες αυθεντικού ρακόμελου Αμοργού, άφθονοι μεζέδες και πολύ πολύ κέφι...

Παρασκευή - Σάββατο και το Momento Cafe Bar μετατρέπεται σε μουσική σκηνή φιλοξενώντας γκρουπάκια με rock-έντεχνες-ρεμπέτικες έως και λαiκές απόψεις...

Προσθέστε τις προβολές αγώνων από Champions League έως Super league, τα ειδικά προνόμια σε φοιτητές και μαθητές, τις εκπτώσεις στα εμπορικά μαγαζιά του Περιστερίου στα μέλη του Momento Cafe-Bar Group και πλέον μπορείς να καταλάβεις...

Ακολουθήστε μας στο Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Momento-Cafe-Bar/177316568966575