Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
20
Αγορές

15€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στην παιδική παράσταση «Ο Αστράν και η Μελένια» στο θεάτρου Βεάκη

15€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στην παιδική παράσταση «Ο Αστράν και η Μελένια» από το θίασο Αβάντι, που προβάλλει τη δύναμη του καλού και την πίστη στη ζωή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου & Κέλλυς Σταμουλάκη και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην παιδική σκηνή του θεάτρου "Βεάκη", αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
  • Είσοδο 2 ατόμων στην τιμή του ενός εισιτηρίου στη λαμπερή και χρωματιστή παράσταση τυλιγμένο με αθωότητα και χιούμορ, τρυφερότητα και δεξιοτεχνία από την Μαρία Κόντου και την Κέλλυ Σταμουλάκη.
  • Ο σκηνικός τόπος, τα ευφάνταστα κοστούμια, η χρήση πολυμέσων, η διαδραστική συμμετοχή των παιδιών και η ζωντανή μουσική γίνονται το όχημα για να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των ηρώων μας!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει από 27 Μαρτίου 2011 μέχρι 17 Απριλίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Το Deal περιλαμβάνει είσοδο δύο (2) ατόμων στην θεατρική παράσταση «Ο Αστράν και η Μελένια» στην παιδική σκηνή του θέατρου Βεάκη.
  • Το Deal ισχύει μόνο για τις παραστάσεις κάθε Κυριακή ώρα 15:00 μέχρι και 17 Απριλίου 2011.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στα τηλέφωνα 2109964691 & 2109961323 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-15:30).
Θέατρο Βεάκη

Στουρνάρη 32
Αθήνα - Αττική
2105223522


Θέατρο Βεάκη
«Ο Αστράν και η Μελένια»

Παραμονές της μεγάλης γιορτής των Αστεριών το μαγικό, υπέροχο φόρεμα της Μάγισσας Μπελολένης βρίσκεται σκισμένο. Οι Σκιές, που μόνο για καλό δεν είναι, κυκλοφορούν ανενόχλητες στο βασίλειο κι ενοχοποιούν τη Μελένια, την κόρη του Βασιλιά. Πανικός στο παλάτι. Θα χαλάσει η ξεχωριστή γιορτή; Οι σκιές θα φέρουν σε πέρας τα σκοτεινά σχέδιά τους;

Η λύση και το φως θα έρθει από την παρουσία του λαμπερού Αστεριού που ακούει στο όνομα Μουσιού Αστράν! Η Μελένια, αν και διάδοχος του θρόνου, είναι ένα απομονωμένο παιδί. Ένα διαφορετικό παιδί… Οι σχέσεις της με τους ανθρώπους κάθε άλλο παρά απλές μοιάζουν, αφού έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της.

Όλα αυτά μέχρι τον ερχομό του Μουσιού Αστράν, ο οποίος φωτίζει το δρόμο της και την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είναι άξια να αγαπηθεί. Όταν εκείνη πείθεται, ο δρόμος της αποδοχής από τους φίλους, τους γονείς και τους κατοίκους της χώρας ανοίγει «μαγικά»!

Συντελεστές:

Κείμενο: Μαρία Κόντου – Κέλλυ Σταμουλάκη
Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη - Γιάννης Βούρος
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Στίχοι τραγουδιών: Κέλλυ Σταμουλάκη, Γιάννης Προεστάκης, Μαρία Κόντου
Σκηνικά: Γιώργος Κολιός
Κοστούμια: Σοφία Κατσούρα.
Παίζουν οι: Στάθης Βούτος, Νατάσα Μαρματάκη, Στέλιος Πετράκης, Μαριάννα Λουκάκη, Ανδρέας Ορφανίδης, Μαργαρίτα Βανδώρου, Ιάκωβος Παυλόπουλος, Τεπελένα Κατερίνα.