Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

15€ για είσοδο 2 ατόμων στην θεατρική κωμωδία «Θα πηδήξω από το παράθυρο»

15€ για είσοδο δύο (2) ατόμων στην θεατρική κωμωδία «Θα πηδήξω από το παράθυρο» του δεξιοτέχνη της φάρσας Ζωρζ Φεϋντώ, σε σκηνοθεσία Μάνου Παπαγιάννη, στο Θέατρο Βεάκη, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Είσοδο στη μισή τιμή σε μια τρελή θεατρική κωμωδία!
 • Η επιτυχημένη παράσταση επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από την χειμερινή περιοδεία της. Το έργο του Ζωρζ Φεϊντό, «Θα πηδήξω από το παράθυρο» σε σκηνοθεσία, Μάνου Παπαγιάννη, έπειτα από την χειμερινή περιοδεία του, έρχεται στην Αθήνα και στο θέατρο «Βεάκη» για λίγες μόνο παραστάσεις..
 • Το έργο διαδραματίζεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Όλα πάνε καλά στη ζωή ενός φέρελπι πολιτικού, του Στέφανου Κομνηνού (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αγγελική (Κάτια Νικολαϊδου), μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ένας αδερφικός του φίλος, ο Αρχιμήδης Μετζικώφ (Μάνος Παπαγιάννης) και ανατρέπει τα πάντα! Στο παιχνίδι εμφανίζεται μια υπηρέτρια, ένας απατημένος σύζυγος κι’ ένας σοφέρ. Η κατάσταση μπλέκει τόσο πολύ και η μόνη λύση είναι.. ένα καλαμάρι!
 • Συντελεστές:
  Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης
  Μετάφραση : Βάσια Παναγοπούλου
  Σκηνικά - Κοστούμια : Παναγιώτα Δαλιάνη
  Μουσική : Σωκράτης Παπαϊωάννου
  Πρωταγωνιστούν: Μάνος Παπαγιάννης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Κάτια Νικολαϊδου, Γιάννης Μπουραζάνας, Γιώργος Κρήτος, Ελευθερία Ευθυμιάτου.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 21, 22, 27, 28 & 29 Απριλίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο θέατρο.
 • Το Deal ισχύει για τις παραστάσεις Παρασκευή έως Κυριακή: Παρασκευή & Σάββατο 21.15, Κυριακή 20.00.
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει την είσοδο στη θεατρική παράσταση «Θα πηδήξω από το παράθυρο» στο Θέατρο Βεάκη.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 210 5223522.
 • Διάρκεια παράστασης: 110’ με διάλειμμα.
Θέατρο Βεάκη

Στουρνάρη 32
Αθήνα - Αττική
2105223522


Θέατρο Βεάκη
Το έργο εκτυλίσσεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60 και πρωταγωνιστεί ένας φέρελπις πολιτικός, ονόματι Στέφανος Κομνηνός (Πέτρος Μπουσουλόπουλος).
 
Όλα κυλάνε ομαλά στη ζωή αυτού και της συζύγου του Αγγελικής (Κάτια Νικολαϊδου), μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ένας αδερφικός του φίλος, ο Αρχιμήδης Μετζικώφ (Μάνος Παπαγιάννης).
 
Και εδώ έρχεται η μεγάλη αναστάτωση. Όλα όσα γνώριζε μέχρι τώρα ανατρέπονται και τίποτα πια δεν πρόκειται να παραμείνει το ίδιο. Όταν μάλιστα στο παιχνίδι μπαίνουν μια υπηρέτρια, ένας απατημένος σύζυγος κι ένας σοφέρ, η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Η υπόθεση μπλέκει τόσο πολύ, που μόνη λύση είναι... ένα καλαμάρι!
 
Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης, μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου, σκηνικά, κοστούμια: Παναγιώτα Δαλιάνη, μουσική: Σωκράτης Παπαϊωάννου, παίζουν: Μάνος Παπαγιάννης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Κάτια Νικολαϊδου, Γιάννης Μπουραζάνας, Γιώργος Κρήτος, Ελευθερία Ευθυμιάτου.