Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 2,6€
από
έκπτωση
κέρδος

4,6€
43%
2€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

2,6€ για 2 μπάλες παγωτό γιαούρτι με σιρόπι στην Δωδώνη στο Παγκράτι

It's Yogurt time! 2,6€ για να απολαύσετε 2 μπάλες παγωτό γιαούρτι, γαρνιρισμένες με σιρόπι της επιλογής σας, για μια άκρως δροσιστική εμπειρία στο ζαχαροπλαστείο “Δωδώνη” στο Παγκράτι, αρχικής άξιας 4,6€
Έκπτωση 43%
Τι αγοράζετε:
 • Παγωτό γιαούρτι σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία σιροπιών όπως σοκολάτα, κεράσι καραμέλα αλλά και άλλες ευφάνταστες γεύσεις!
 • Το βελούδινο παγωτό Δωδώνη με γεύση γιαούρτι, αποτελεί μια ολόφρεσκη ιδέα για κάθε ώρα της ημέρα!
 • Τα προϊόντα Δωδώνη, για περισσότερα από 40 χρόνια, κλείνουν μέσα τους όλη τη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό της ελληνικής φύσης!
 • Βοnus: για τους κάτοχους του κουπονιού, μπορείτε να συνοδέψετε την βάφλα με καφέ στην προνομιακή τιμή του 1,90€!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει δυο μπάλες παγωτό γιαούρτι με σιρόπι της επιλογής σας.
 • Οι κάτοχοι του κουπονιού μπορούν να αγοράσουν καφέ (όλα τα είδη) την ημέρα της εξαργύρωσης στην προνομιακή τιμή του 1.90€, απευθείας πληρωτέα στο ζαχαροπλαστείο.
 • Το Deal ισχύει μόνο για το κατάστημα Δωδώνη στο Παγκράτι, Υμηττού 85.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους η συγγενείς.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα για την εξαργύρωση της προσφοράς.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού κατά την ημέρα εξαργύρωσης.
Δωδώνη Παγκράτι

Υμηττού 85
Παγκράτι - Αττική
2107012362


Ιστοσελίδα


Δωδώνη Παγκράτι
Η ιστορία μας ξεκινά με φόντο ένα ατμοσφαιρικό παγωτατζίδικο στην Αθήνα του 1967! Η ονομασία Δωδώνη και η ιδέα για ένα παγωτό με τη φαντασία, την αγνότητα, τη φρεσκάδα της ελληνικής φύσης αποπνέουν τη μαγεία της περιοχής Δωδώνη, τόπος καταγωγής των ιδρυτών της εταιρίας.
 
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα αρώματα που αναδύονταν από το μικρό παγωτατζίδικο έκαναν τις δημιουργίες του φημισμένες σε όλη την Αθήνα – συνώνυμες του εκλεκτού παγωτού με πρωτότυπες γεύσεις. 
 
Με απόγειο δημιουργικότητας τις περίφημες γεύσεις Παρφέ.
 
Μεγαλώνοντας στη φύση της Ηπείρου, οι ιδρυτές της Δωδώνης μετέφεραν την παράδοση και τις αξίες της στις συνταγές τους. Δημιούργησαν παγωτό με φρέσκο γάλα, αυγά και κρέμα γάλακτος.
 
Έχοντας την ίδια φιλοσοφία μέχρι σήμερα, οι παραγωγοί της Δωδώνης αναζητούν στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά. Επιπλέον αντιστέκονται στη χρήση χημικών ουσιών, επιλέγοντας την απόλαυση του αγνού, με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.
 
Από το 1967 μέχρι σήμερα, οι Έλληνες όταν εκφράζονται για το παγωτό μας, χρησιμοποιούν δύο λέξεις… Θεϊκό παγωτό! Το παγωτό που είναι παντού στην Ελλάδα με πάνω από 165 καταστήματα!
 
Η ιστορία της Δωδώνης έχει αλλάξει το παγωτό. Το φρέσκο, αγνό και απολαυστικό παγωτό!