MENU

Deals365

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2106716596
Απεγκατάσταση, Μεταφορά, Εγκατάσταση & Ολοκληρωμένη Συντήρηση Κλιματιστικής Μονάδας!
50€ για την Απεγκατάσταση, Μεταφορά, Εγκατάσταση και επαγγελματική Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με γραπτή εγγύηση σωστής εγκατάστασης, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Services και με κάλυψη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, αρχικής αξίας 95€
Έκπτωση 47%!!!
 
1 αγορά
95€
-47%
50€
To deal έχει λήξει
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 31/05/2019
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Απεγκατάσταση από τον παλιό σας χώρο μεταφορά και εγκατάσταση στον νέο χώρο σας.
  - Στοκάρισμα στις τρύπες στην εσωτερική και στην εξωτερική μονάδα
  - Έλεγχος για την άριστη λειτουργία του κλιματιστικού
  - Γενικό service του κλιματιστικού σας που περιλαμβάνει αναλυτικά: 
  - Καθαρισμός των στοιχείων των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με αντιμικροβιακό χημικό εγκεκριμένο φάρμακο.
  - Καθαρισμός των αποχετεύσεων του κλιματιστικού
  - Ανίχνευση διαρροής  ψυκτικού υγρού
  - Καθαρισμός της φτερωτής και του κυλήματος  ανεμιστήρων
  - Καθαρισμός των εδράνων ανεμιστήρων
  - Σύσφιξη παροχικων καλωδίων στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα καθώς  και των καλωδίων εντολών
  - Έλεγχος προστατευτικών διακόπτων του συμπιεστή
  - Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
  - Καθαρισμός φίλτρων αέρα - περσίδων
  - Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας του κλιματιστικού
 • Η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών συσκευών είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη απόδοση και λειτουργία τους. 
 • Όχι μόνο γιατί διατηρείτε η εγγύηση της συσκευής ενεργή, αλλά γιατί το κλιματιστικό σας καθαρίζει από τους μύκητες και τα μικρόβια που δημιουργούνται κατά την λειτουργία του (νόσος των λεγεωνάριων-legionella, παγίδευση μικροβίων, σκόνης και μικροσωματιδίων από βακτήρια, οσμές, καπνό ιούς, γύρη κ.α.). 
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας, σας διασφαλίζουν την σωστή εγκατάσταση στο κατάλληλο σημείο σύμφωνα με την διαρρύθμιση του χώρου σας και  ολοκληρωμένη συντήρηση όπως προβλέπεται  και από τον κατασκευαστή όπου κερδίζετε: 
  - τη διαφύλαξη της υγείας σας από πιθανές ιώσεις – καθαρό εσωτερικό περιβάλλον 
  - τη σωστή λειτουργία και απόδοση του μηχανήματος
  - την εξάλειψη των μικροβίων και των βακτηριδίων
  - τη μείωση της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος εώς και 30%
  - την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων
  - τη μείωση της στάθμης θορύβου
 • Σας ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε όλα τα κλιματιστικά της αγοράς με εγγύση χαμηλότερης τιμής. Αν βρείτε το κλιματιστικό που ενδιαφέρεστε σε άλλο κατάστημα φθηνότερα πείτε μας το κατάστημα και αγοράστε από εμάς ακόμη πιο φθηνά!
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 31/05/2019
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: Απεγκατάσταση, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, Εγκατάσταση και επαγγελματική Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με γραπτή εγγύηση σωστής εγκατάστασης.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2106033442, 6947798800, 3 ημέρες πριν της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.
 • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης στο χώρο σας.
 • Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.
 • Για απομακρυσμένες περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.
 • Στον χώρο της απεγκατάστασης θα πρέπει να υπάρχει παροχή ρεύματος.
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται ηλεκτρολογικές γραμμές και ασφάλειες στον πίνακα για μεγάλα κλιματιστικά, τρύπημα σε πέτρινο τοίχο, μπετό και τζάμι.
 • Υλικά και ανταλλακτικά σε εργασίες εκτός τον προαναφερόμενων, επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Για την μεταφορά των κλιματιστικών απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει ανελκυστήρας σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. 
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 8.00 - 19.00
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 • H προσφορά ισχύει για τις περιοχές: Αθήνα, Αχαρναί, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Πατήσια, Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, Χαλάνδρι.
Mpakis Services
Η εταιρεία διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του μέσου καταναλωτή. Η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, η άμεση διαθεσιμότητα το εγγυημένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς σε όλες μας τις υπηρεσίες και την  άριστη ποιότητα εργασίας έκανε πραγματικότητα το όραμά μας προσφέροντας στον τελικό καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης! 
 
Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και εγγυημένο αποτέλεσμα!
 
ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ