Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
56%
10€

Η προσφορά έληξε
59
Αγορές

8€ για μια τούρτα σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς από το αγαπημένο σας ζαχαροπλαστείο Αρμονία Γεύσεων στη Μεταμόρφωση

8€ για μια γλυκιά, απολαυστική έκφραση αγάπης ενόψει της ημέρας των ερωτευμένων, με μια τούρτα σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς (950 – 1100 gr) με επιλογή επικάλυψης ανάμεσα σε καραμέλα ή βανίλια ή φράουλα & δυνατότητα γραφής προσωπικού μηνύματος, από το αγαπημένο σας ζαχαροπλαστείο "Αρμονία Γεύσεων" στη Μεταμόρφωση, αρχικής αξίας 18€.
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
  • Την ευκαιρία να προσφέρετε το πιο γλυκό δώρο στο… πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας! Εκφράστε τα συναισθήματά σας με μια σοκολατένια καρδιά!
  • Τη δυνατότητα κατά την παραγγελία σας να δώσετε κάποιο προσωπικό μήνυμα (μικρού μεγέθους) που θα αποτυπωθεί πάνω στην τούρτα!
  • Τη δυνατότητα επιλογής για την εμφάνιση - γεύση της τούρτας με τρείς (3) διαφορετικές επιλογές επικάλυψης μεταξύ α) καραμέλας, β) φράουλας και γ) βανίλιας!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει από 12 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση στο ζαχαροπλαστείο του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Το Deal περιλαμβάνει μια τούρτα σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς με επιλογή επικάλυψης & δυνατότητα γραφής προσωπικού μηνύματος (μικρού μεγέθους).
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς!
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ειδικά για το τριήμερο 12-14/2, χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία με το Ζαχαροπλαστείο στο 210 2838521 για να δώσετε την παραγγελία σας, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής.
Αρμονία Γεύσεων

Δεληγιάννη 15
Μεταμόρφωση - Αττική
2102838521Αρμονία Γεύσεων
Αρμονία είναι να ταιριάξεις με τον ομορφότερο τρόπο τα διάφορα μέρη ενός συνόλου. Και όταν το σύνολο είναι κάτι τόσο πολύπλοκο όσο μια ανθρώπινη αίσθηση - όπως η Γεύση - τότε η επίτευξη της αρμονίας γίνεται στόχος ζωής!

Αυτό τον στόχο ζωής υλοποίησαν πριν από δύο χρόνια, δίνοντας "σάρκα και οστά" στο όραμα που είχαν από μικροί. Πριν ακόμα αποκτήσουν πτυχίο στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη. "Πλημμύρισαν" με Αρμονία Γεύσεων τη Μεταμόρφωση, καθώς και τις γύρω περιοχές.

Είναι ευτυχείς που παρότι νέοι άνθρωποι, κατάφεραν εξ αρχής να προσφέρουν γευστικούς "πειρασμούς" που κέρδισαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Και συνεχίζουν να τους κερδίζουν. Μέχρι και εκείνους που βρίσκονται μακριά από την… έδρα τους, αλλά έτυχε να δοκιμάσουν κάποια γλυκιά δημιουργία.
Το μυστικό; Απλό! Πάντα φρέσκα και αγνά υλικά, δημιουργία με όρεξη και αγάπη, και προσφορά του αποτελέσματος σε πολύ καλές τιμές. Επειδή μάλιστα πιστεύουν ότι την ακαταμάχητη γεύση των γλυκών πρέπει να μπορούν να την απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι, υλοποιούν και ειδικές συνταγές για διαβητικούς, καθώς και ελαφριά υλικά για όσους απλώς σκέφτονται τις… θερμίδες στην διατροφή τους.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook.