6
Αγορές

Βιολογικός καθαρισμός, απολύμανση και φύλαξη χαλιών όλων των τύπων!

5€ για αγορά κουπονιού που σας δίνει έκπτωση 45% με 3,9€ ανά τετραγωνικό μέτρο, για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό (ακάρεα, σκόρος) για παραλαβή, καθαρισμό και φύλαξη μέχρι τέλος Αυγούστου, όλων των τύπων χαλιών (μηχανής, μοκέτες, φλοκάτες και χειροποίητα)  ή 4,4€ ανά τετραγωνικό μέτρο για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό (ακάρεα, σκόρος) για παραλαβή, καθαρισμό και φύλαξη μέχρι τέλος Δεκέμβρη από το "Tapis Care"!
Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!
Τι αγοράζετε:
 • Φροντίστε τα χαλιά σας απομακρύνοντας τα ανεπιθύμητα ακάρεα, τους μύκητες και τα μικρόβια με επαγγελματικό καθαρισμό!
 • Προφυλάξτε τα από τον ανεπιθύμητο σκώρο Καλοκαίρι και Φθινόπωρο!
 • Αναλυτικά η προσφορά περιλαμβάνει:
  - Παραλαβή των χαλιών
  - Πλήρης βιολογικός καθαρισμός με χρήση οικολογικών υλικών
  - Απολύμανση (ακάρεα, σκόρος),
  - Φύλαξη χαλιών (ανάλογα το κουπόνι που θα επιλέξετε)
  - Παράδοση στο χώρο σας
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για μία (1) οικία και αντιστοιχεί σε έκπτωση 45% για καθαρισμό, απολύμανση & φύλαξη χαλιών, όλων των τύπων, με τις εξής επιλογές τιμών:
  - με την αγορά του κουπονιού θα πληρώσετε στην επιχείρηση μόνο 3,9€ ανά τετραγωνικό μέτρο, για Πλήρη Βιολογικό Καθαρισμό & Απολύμανση των χαλιών σας, με Δωρεάν Παραλαβή & Παράδοση έως τέλος Αυγούστου ή
  - με την αγορά του κουπονιού θα πληρώσετε στην επιχείρηση μόνο 4,40€ (με φπα) ανά τετραγωνικό μέτρο, για Πλήρη Βιολογικό Καθαρισμό & Απολύμανση των χαλιών σας, με Δωρεάν Παραλαβή & Παράδοση έως τέλος Δεκεμβρίου.
 • Οι πελάτες που μένουν στις περιοχές Κορωπί, Λούτσα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι, Πόρτο - Ράφτη, Σπάτα. εξυπηρετούνται μόνο Κυριακή και για παραλαβή ταπήτων άνω των 20 τετραγωνικών μέτρων.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση 5 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού παραλαβής και παράδοσης
 • Σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Απαιτείται η επίδειξη του κουπονιού.
 • Το ωράριο εξυπηρέτησης είναι: Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 08:00 - 17:00 & Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 08:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00.
 •  τον ίδιο ή για δώρο).
 • Η προσφορά ισχύει για όλη την Αττική.
Tapis Care

Θέση Άγιος Γεώργιος 193
Ασπρόπυργος - Aττική
2106038289 - 2106208710 - 6989445044


Ιστοσελίδα


Tapis Care
Καλώς ορίσατε στο Ταπητοκαθαριστήριο μας... Η πολυετή πείρα του Ταπητοκαθαριστηρίου μας μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση “Δουμάνη Ισμήνη ”, που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1989 και εξυπηρετεί όλο το λεκανοπέδιο Αττικής με συνέπεια και υπευθυνότητα, προσφέρει στον απαιτητικό πελάτη υπηρεσίες και εφαρμογές για ασφαλή και επαγγελματικό καθαρισμό και συντήρηση, φύλαξη και επιδιόρθωση όλων των τύπων χαλιών και μοκετών και εγγυάται άψογο αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας σωστό καθάρισμα με τις χαμηλότερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα.

Στόχος μας: Η υπεύθυνη φροντίδα και η προσφορά παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας, τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη φύλαξη των χαλιών σας σε συνάρτηση με την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον πελάτη. Παράλληλα όμως θα θέλαμε να υπάρχει μια συνεχής επικοινωνία μαζί σας για να ακούσουμε τυχόν παράπονα ή και να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, ακόμα και για τυχόν παραλήψεις μας.