Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
76%
38€

Η προσφορά έληξε
27
Αγορές

Service & Format PC-Laptop με εγκατάσταση Windows μόνο με 12€!

12€ για Service – Format και εγκατάσταση Windows του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, για να έχετε πλήρη τεχνική υποστήριξη στον υπολογιστή ή το laptop σας από τους έμπειρους τεχνικούς υπολογιστών της "e-Byte", αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 76%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να έχετε πλήρη τεχνική υποστήριξη στον υπολογιστή ή το laptop σας από τους έμπειρους τεχνικούς υπολογιστών της e-Byte!
 • Οι υπολογιστές αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η σωστή συντήρηση και επισκευή τους είναι μια ιδιαιτέρα κρίσιμη διαδικασία! 
 • Η υπηρεσία περιλαμβάνει:
  - Format και εγκατάσταση Windows
  - Εγκατάσταση Drivers
  - Καθάρισμα από ιούς
  - Εγκατάσταση προγραμμάτων
  - Back-up αρχείων και επανατοποθέτησή τους στον υπολογιστή. Tα backup δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 10gb.
  - Εγκατάσταση Antivirus
  - Αλλαγή οποιουδήποτε εξαρτήματος είναι προβληματικό (μόνο για desktop)
 • Η εμπειρία και η ικανοποίηση των πελατών αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών από την “e-Byte.gr”!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς: service H/Y που αφορά έλεγχο και διαπίστωση σφαλμάτων, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, back– up, format, εγκατάσταση Windows, εγκατάσταση Drivers, καθαρισμός από ιούς, εγκατάσταση προγραμμάτων, Back-up αρχείων και επανατοποθέτησή τους στο μηχάνημα, εγκατάσταση Antivirus, αλλαγή κάθε ελαττωματικού συστήματος, με παράδοση στον χώρο της e-Byte.
 • Tα backup δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 10gb.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο και με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Oποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστεί για την αποκατάσταση τυχόν ζημιάς του Η/Υ επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.
 • Επικοινωνήστε μετά την αγορά του κουπονιού στο 2110122588 ή 6993671840  για κλείσιμο ραντεβού με τον τεχνικό.
e-byte.gr

Λεωφορος Ιωνιας 225
Άγιος Ελευθέριος - Αθήνα
2110122588


Ιστοσελίδα


e-byte.gr
To e-Byte.gr ιδρύθηκε αρχές 2013 , με αντικείμενό της την εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών καθώς και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά. Η ομάδα του e-Byte απαρτίζεται απο την γενιά που μεγάλωσε πλάι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, από τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το όνειρο τους - να κάνουνε το hobby τους επάγγελμα! Αφοσιώνεται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, ακούει, σκέφτεται, προτείνει, υλοποιεί, ολοκληρώνει και αγκαλιάζει την όλη διαδικασία απο την στιγμή της παραγγελιοληψίας, παράδοσης, εγκατάστασης, λειτουργίας και σωστής εκτέλεσης και εκμετάλλευσης απο τον τελικό χρήστη αλλά και πολύ περισσότερο της επερχόμενης υποστήριξης. Αυτό λοιπόν που προέχει στην e-Byte και την διακρίνει είναι το ''after sales support''. Μια υπηρεσία που στις σύγχρονες μέρες της πληροφορικής τείνει να εκλείψει, σε εμάς αποτελεί πρώτο μέλημα μας και κανόνας απαράβατος. Φιλοσοφία της εταιρείας μας ειναι η μέγιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή σε αυτή τη δύσκολη εποχή της ακρίβειας που διανύουμε.