Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
75%
45€

Η προσφορά έληξε
30
Αγορές

Service Laptop ή Desktop με εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική

15€ για άμεσο και γρήγορο Service υπολογιστή ή laptop κατ' οίκον στο χώρο σας, που περιλαμβάνει back-up, έλεγχο, διάγνωση βλάβης, επισκευή, format, αναβάθμιση, εγκατάσταση προγραμμάτων και drivers, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το "Computer Solution", αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 75%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την πιο σημαντική φροντίδα για τον υπολογιστή σας που θα επαναφέρει τις ιδανικές συνθήκες χρήσης και  θα αυξήσει τον «χρόνο ζωής του»!
 • Οι ειδικοί τεχνικοί της «Computer Solution» με γνώση και εμπειρία θα αναλάβουν για εσάς όλη τη διαδικασία προσφέροντας σας ένα υπολογιστή που θα τρέχει σαν καινούργιος!
  - Στάδιο 1ο: Θα γίνει ένα απαραίτητο και λεπτομερές backup όλων των αρχείων που θέλετε να κρατήσετε!
  - Στάδιο 2ο: Με το Format θα καθαριστούν όλα τα «σκουπίδια» που αφήνουν οι ιστοσελίδες και κάποια προγράμματα στον υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας την γρήγορη χρήση του, με μεγαλύτερη ασφάλεια από τους ιούς.
  - Στάδιο 3ο: Θα γίνει συντήρηση και εγκατάσταση όλων των βασικών προγραμμάτων και του λειτουργικού για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.
  - Στάδιο 4ο: Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας θα γίνει επισκευή μηχανικού προβλήματος ή αναβάθμιση του υπολογιστή.
 • Με εξυπηρέτηση στον δικό σας χώρο και εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα υπολογιστή και περιλαμβάνει υπηρεσίες  back-up, έλεγχο, διάγνωση βλάβης, επισκευή, format, αναβάθμιση, εγκατάσταση προγραμμάτων και drivers με εξυπηρέτηση στο χώρο σας.
 • Διάρκεια υπηρεσιών: περίπου 2-3 ώρες.
 • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αξία των απαραίτητων για την επισκευή ανταλλακτικών. 
 • Για απομακρυσμένες περιοχές του Νομού Αττικής, υπάρχει extra χρέωση, για οδοιπορικά, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6980179388.
Computer Solution

Πυλαρινού 33
Κόρινθος - Κορινθία
6980179388


Ιστοσελίδα


Computer Solution
Οι τεχνικοί Η/Υ της Computer Solution ειδικεύονται στην επισκευή Η/Υ, Αφαίρεση Ιών και Spyware, Εγκατάσταση Windows – Mac - Linux, Ανάκτηση Δεδομένων - Backup Αρχείων, Υπηρεσίες E-mail.

Επίσης θα σας προμηθεύσει με τις καλύτερες συσκευές hardware στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.