Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 52%
Κέρδος: 25,1€
24,9€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
52%
25,1€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Συντήρηση λέβητα και καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου σε προσφορά!

24,9€ για συντήρηση ενός ατομικού οικιακού λέβητα - καυστήρα πετρελαίου έως 40.000 θερμίδες ή ενός ατομικού οικιακού λέβητα - καυστήρα φυσικού αερίου έως 32kw, για να συντηρείτε τον καυστήρα σας οικονομικότερα από ποτέ και να κερδίσετε ζεστασιά, ποιότητα καύσης, ασφάλεια και εξοικονόμηση χρημάτων, από την εταιρεία "Δεδέσογλου Κώστας", αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 50%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Συντηρείστε τον καυστήρα σας, οικονομικότερα από ποτέ και κερδίστε ζεστασιά, ποιότητα καύσης, ασφάλεια και εξοικονόμηση χρημάτων, όλη τη χρονιά!
 • Το τακτικό service εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα σας και χαμηλότερες χρεώσεις στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου ή του πετρελαίου όλο το χρόνο αφού η εγκατάστασή σας θα λειτουργεί με την βέλτιστη απόδοση!
 • Το κόστος της ετήσιας συντήρησης  είναι σίγουρα μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός ασυντήρητου λεβητοστασίου, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το κόστος τυχόν βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων. Επίσης, η προσφορά που χαρίζουμε στο περιβάλλον για τον εαυτό μας είναι πολλαπλάσιο του κόστους συντήρησης του καυστήρα μας.
 • Κατά τη διαδικασία της συντήρησης του Ατομικού Οικιακού Λέβητα - Καυστήρα Πετρελαίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
  - Καθαρισμός θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας
  - Καθαρισμός καυστήρα
  - Ρύθμιση της αναλογίας αέρα - πετρελαίου για σωστή καύση και οικονομία στο πετρέλαιο, καθώς και έως 40% λιγότερη ρύπανση
  - Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή
  - Ρύθμιση θερμοστατών (λέβητα, κυκλοφορητή, καυστήρα)
  - Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου
  - Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 • Κατά τη διαδικασία της συντήρησης του Ατομικού Οικιακού Λέβητα - Καυστήρα Φυσικού Αερίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
  - Καθαρισμός καυστήρα και θαλάμου καύσης
  - Ρύθμιση πίεσης αερίου για καλύτερη καύση και οικονομία
  - Έλεγχος εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης
  - Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή
  - Ρύθμιση θερμοστάτη χώρου
  - Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 •  Όλες οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: πλήρη συντήρηση λέβητα φυσικού αερίου έως 32kw ή πετρελαίου έως 40.000 θερμίδες.
 • Η προσφορά ισχύει για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.
 • Για τις περιοχές: Περαία, Επανομή, Τρίλοφο, Μηχανιώνα, Ν. Ρύσιο, Αγ.Παρασκευή επιπλέον χρέωση 5€, απευθείας πληρωτέα στην επιχείρηση.
 • Για Χαλκιδική κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείριση.
 • Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται οποιαδήποτε βλάβη ή ανταλλακτικά. Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες (όπως αλλαγή ντεκ) ή απαιτηθούν τυχόν ανταλλακτικά, έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο, εκτός εάν υπάρχει άμεση ανάγκη, λόγω βλάβης.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία.
Δεδέσογλου Κώστας

Σωκράτους 28
Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
6948275876Δεδέσογλου Κώστας
Η εταιρεία καθαρισμού Δεδέσογλου Κώστας βρίσκεται στον χώρο εδώ και 20 χρόνια!

Με πολυετή εμπειρία, ασφάλεια και καθαριότητα που αποτελούν εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα τζακιού και καμινάδας, ενώ αναλαμβάνουμε και τοποθέτηση νέων εστιών τζακιού, καθώς και καθαρισμούς σε καυστήρες, λέβητες κ.α.