Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 41€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
59%
41€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Προσφορά για καθαρισμό καμινάδας & τζακιού στην Θεσσαλονίκη!

29€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό τζακιού και καμινάδας με ειδικό εξοπλισμό για ασφάλεια, οικονομία και καθαρή ατμόσφαιρα, με την εγγύηση του εξειδικευμένου συνεργείου "Mas Marbles" και με εξυπηρέτηση σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 59%!!

Τι αγοράζετε:
 •  Χαρείτε ένα ζεστό σπίτι όλο το χειμώνα με έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας & τζακιού για μέγιστες αποδόσεις!
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Kαθαρισμό τζακιού και καμινάδας
  - Απλά και καθαρά χωρίς να λερωθεί ο χώρος σας
  - Άμεση λειτουργία του τζακιού μετά τον καθαρισμό
  - Η ντίζα είναι εύκαμπτη ώστε να μην καταστρέφεται η καμινάδα.
 • Τρόπος Καθαρισμού:
  - Σκεπάζεται η εστία με κάλυμμα ώστε να μη λερωθεί το παραμικρό στο χώρο σας. Ο καθαρισμός γίνεται με ειδική επαγγελματική ντίζα-βούρτσα (μπάλα) που διανύει όλο το μήκος της καμινάδας
  - Οι τεχνικοί καθαρίζουν με την ντίζα την καμινάδα από πάνω (από τη σκεπή για αυτό και είναι απαραίτητο να είναι εξασφαλισμένη η πρόσβαση.)
  - Καθαρίζεται ο περιβάλλοντας χώρος
 • Ο καθαρισμός καμινάδας  είναι αποδεδειγμένα η πιο απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στο τζάκι μας μια φορά το χρόνο και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας, την ασφάλεια του σπιτιού και γενικότερα με την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του. Όταν είναι καθαρή η καμινάδα και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων και απορρόφηση του καπνού.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό τζακιού και καμινάδας με ειδικό εξοπλισμό από το εξειδικευμένο συνεργείο "Mas Marbles".
 • Οι τεχνικοί καθαρίζουν με την ντίζα την καμινάδα από πάνω (από τη σκεπή για αυτό και είναι απαραίτητο να είναι εξασφαλισμένη η πρόσβαση.)
 • Η προσφορά ισχύει για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στα 2310722300, 6976 655918, τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.
 • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 2 ημέρες πριν.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -21.00, Σάββατο 09.00 - 14.00
Mas Marbles

16ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγχιάλου
Αγχίαλος - Θεσσαλονίκη
2310722300, 6976 655918


Ιστοσελίδα


Mas Marbles
Η επιχείρηση Mas Marbles είναι από τα ηγετικά ονόματα στο χώρο του μαρμάρου. Κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η κοπή και η επεξεργασία μαρμάρου και λοιπών φυσικών υλών.
 
Υψηλή τεχνογνωσία, πολύχρονη εμπειρία, ποικιλία υλικών, εξειδικευμένοι συνεργάτες, συστηματική διαλογή πρώτων υλών, συνιστούν τους ακρογωνιαίους λίθους, οι οποίοι θεμελιώνουν την πολιτική κατεύθυνση της εταιρείας.
 
Σε κάθε έργο ακολουθούνται πιστά οι διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας που έχουν θεσπιστεί (ISO, CE). Η «MAS Μarbles» επιμένει στη λεπτομέρεια από τη μελέτη μέχρι την περάτωση της κατασκευής, προκειμένου τα έργα της να διακρίνονται για τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την αντοχή τους στο χρόνο.
 
Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση του ελληνικού μαρμάρου ανά τον κόσμο, επεκτείνοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα πέρα από το πλαίσιο της ελληνικής επικράτειας.
 
Η Mas Marbles δραστηριοποιείται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στη διεθνή με πελάτες της μηχανικούς, κατασκευαστές, έμπορους αλλά και ιδιώτες, έχοντας συνάψει σύμφωνα συνεργασίας με φορείς και επιχειρήσεις.