Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 15€
15€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων ή σαλονιού από ακάρεα στο χώρο σας!

Aστραφτερή καθαριότητα με βιολογικό στεγνό καθαρισμό σαλονιού ή στρωμάτων στο δικό σας χώρο, από την ''Clean the World" στη Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 69%!!
- 15€ για έναν βιολογικό καθαρισμό μονού στρώματος απο ακάρεα, από 30€
- 20€ για έναν βιολογικό καθαρισμό διπλού στρώματος απο ακάρεα, από 50€
- 30€ για έναν βιολογικό καθαρισμό ενός μονού και ενός διπλού στρώματος, από 80€
- 40€ για έναν βιολογικό καθαρισμό σαλονιού 5 θέσεων και ενός μονού στρώματος, από 130€
- 50€ για έναν βιολογικό καθαρισμό σαλονιού 5 θέσεων και 1 διπλό στρώμα, από 160€
Τι αγοράζετε:
 • Τα ακάρεα αποτελούν μια ευρέως διαδεδομένη ομάδα εντόμων (αρθοπόδων), τα οποία απαντώνται σε μεγάλο αριθμό μικροπεριβαλλόντων! Το 90-100% του πληθυσμού των ακάρεων ζουν στα στρώματα μας και μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο σπίτι απο στρώμα σε στρώμα και αυτό γίνεται επειδή έχουν πολύ μικρό βάρος και έτσι όταν χτυπάμε το στρώμα μας αιωρούνται και μετακινούνται για περίπου 20 λεπτά την ώρα! Τα ακάρεα μπορεί να μην είναι ορατά ωστόσο δημιουργούν αλλεργίες και είναι υπεύθυνα για το αλλεργικό άσθμα, για αναπνευστικά προβλήματα, συμπτώματα συναχιού, βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα, καθώς και φαγούρα.
 • Η "Clean the world" με τον ειδικό εξοπλισμό της, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και εξοντώνει ταυτόχρονα το 99% βακτηρίων, αλλεργιογόνων και ακάρεων σκόνης, εμποδίζοντας την επανεμφάνιση τους!
 • Η τριπλή δράση αναρρόφησης περιστρεφόμενης βούρτσας και λαμπτήρα UV-C καθαρίζει σε μεγάλο βαθμό ακόμη και τις τρίχες των κατοικιδίων μας!
 • Στεγνός βιολογικός καθαρισμός με ειδικό μηχάνημα που απορροφάει στο ειδικό φίλτρο που διαθέτει όλα τα ακάρεα και τα εξοντώνει!
 • Με εξυπηρέτηση στο χώρο σας από την ''Clean the World''!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή από 5 - 20 Αυγούστου. 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από: 
  - Κουπόνι των 15€: έναν βιολογικό καθαρισμό μονού στρώματος απο ακάρεα
  Κουπόνι των 20€: έναν βιολογικό καθαρισμό διπλού στρώματος απο ακάρεα
  Κουπόνι των 30€: έναν βιολογικό καθαρισμό ενός μονού και ενός διπλού στρώματος
  Κουπόνι των 40€: έναν βιολογικό καθαρισμό σαλονιού 5 θέσεων και ενός μονού στρώματος
  Κουπόνι των 50€: έναν βιολογικό καθαρισμό σαλονιού 5 θέσεων και 1 διπλό στρώμα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλαχιστον 3 μέρες πριν στο 6936579132, 6943820930.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενεις.
 • Δεν αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε δερμάτινα υφάσματα και σε αλκανταρά.
 • Απαραίτητη είναι η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Ωράριο επικοινωνίας: 9:00 - 20:00
Clean the World

Μαδύτου 22 Νεάπολη
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6936579132, 6943820930Clean the World
Η εταιρεία Clean the World με έδρα της την Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στο τομέα του Στεγνού Βιολογικού Καθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών από τα γνωστά σε όλους μας ακάρεα!

Τα ακάρεα αποτελούν μια ευρέως διαδεδομένη ομάδα εντόμων (αρθοπόδων), τα οποία απαντώνται σε μεγάλο αριθμό μικροπεριβαλλόντων! Το 90-100% του πληθυσμού των ακάρεων ζουν στα στρώματα μας και μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο σπίτι απο στρώμα σε στρώμα και αυτό γίνεται επειδή έχουν πολύ μικρό βάρος και έτσι όταν χτυπάμε το στρώμα μας αιωρούνται και μετακινούνται για περίπου 20 λεπτά την ώρα! Τα ακάρεα μπορεί να μην είναι ορατά ωστόσο δημιουργούν αλλεργίες και είναι υπεύθυνα για το αλλεργικό άσθμα, για αναπνευστικά προβλήματα, συμπτώματα συναχιού, βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα, καθώς και φαγούρα.

Η Clean the world με τον ειδικό εξοπλισμό της, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και εξοντώνει ταυτόχρονα το 99% βακτηρίων, αλλεργιογόνων και ακάρεων σκόνης, εμποδίζοντας την επανεμφάνιση τους!
 
Η τριπλή δράση αναρρόφησης περιστρεφόμενης βούρτσας και λαμπτήρα UV-C καθαρίζει σε μεγάλο βαθμό ακόμη και τις τρίχες των κατοικιδίων μας!
 
Αν θέλετε να απαλαγείτε απο τους βλαβερούς και αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς, ακάρεα, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας δώσουμε απάντηση στα ερωτήματα σας! Clean the World!