2,2€
από
έκπτωση
κέρδος

4,4€
50%
2,2€

Αγόρασέ το!
Λήγει σε: 00 ημέρες  00 ώρες  00 λεπτά 
19
Αγορές

Στεγνός βιολογικός καθαρισμός χαλιών & μοκετών στον χώρο σας

2,2€ ανά τετραγωνικό μέτρο (m²), για στεγνό βιολογικό καθαρισμό χαλιών & μοκετών στον χώρο σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό & τους έμπειρους τεχνικούς της BioClean Hellas στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 4,4€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η Bio Clean Hellas αναλαμβάνει να καθαρίσει με την ξηρή μέθοδο, τα χαλιά & τις μοκέτες σας!
 • Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι:
  - Αφαιρείται το μικροβιακό φορτίο από την μοκέτα/χαλί
  - Βακτήρια
  - Παθογόνοι μικροοργανισμοί
  - Ακάρεα (μικροοργανισμοί που βρίσκουν κατάλληλο βιότοπο σε στρώματα – σαλόνια και μοκέτες. Στις ακαθαρσίες τους περιέχεται η πρωτεϊνη γουανίνη, παγκοσμίως γνωστή ως το Νο1 αλλεργιογόνο & υπεύθυνη για ένα σημαντικό ποσοστό αλλεργιών, άσθματος, βρογχίτιδας, ρινίτιδας, ερεθισμού των ματιών και του δέρματος, ημικρανιών, πονοκεφάλων, ατονίας και κόπωσης).
  - Καθαρίζει τους λεκέδες σε βάθος με ξηρή μέθοδο. Η ξηρή μέθοδος δεν επιτρέπει την παραμονή υγρασίας στο υπόστρωμα της μοκέτας/χαλιού αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκήτων (μούχλας) & παθογόνων μικροοργανισμών.
  - Αναζωογονείται & αποκαθίσταται η υφή στις ίνες της μοκέτας / χαλιού, ανασηκώνει το πέλος και ζωντανεύει το χρώμα της/του.
  - Προσφέρει μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία, η οποία συμβάλλει στην προστασία της υγείας σας & της οικογένειάς σας, των πελατών & των εργαζομένων στους χώρους του ξενοδοχείου σας ή της εργασίας σας, σε πολύ προσιτές τιμές.
  - Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της ξηρής μεθόδου καθαρισμού της μοκέτας/χαλιού, είναι ότι ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα & κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, από την οικογένεια, τους πελάτες ή το προσωπικό σας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2017.
 • Ισχύει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
 • Αγοράζετε τόσα κουπόνια όσα είναι τα τετραγωνικά μέτρα των χαλιών και μοκετών που θέλετε να καθαρίσετε!!!
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν επιτόπιο και στεγνό βιολογικό καθαρισμό χειροποίητου χαλιού ή μοκέτας, ανά τετραγωνικό μέτρο m².
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο 6975578777, 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.
 • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.
 • Για απομακρυσμένες περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 9.00-21.00, Σάββατο 9.00 - 15.00.
BioClean Hellas

Πρεβέζης 16
Άγιος Παύλος - Θεσσαλονίκη
6975578777


Ιστοσελίδα


BioClean Hellas
Τι είναι ο κατ’οίκον Βιολογικός Καθαρισμός;
 
Οι έμπειροι τεχνικοί μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας και την ώρα που σας εξυπηρετεί προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.
 
Που μπορεί να εφαρμοστεί ο ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικός καθαρισμός στο σπίτι;
 
Μοκέτες / χαλιά (παντός τύπου, ύφανσης, υλικού)
Καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας ή γραφείου 
Στρώματα ύπνου: Περιλαμβάνει Βαθύ καθαρισμό με εξειδικευμένα μηχανήματα για την εξάλειψη των βλαβερών για την υγεία ακάρεων, αφαίρεση λεκέδων (Προαιρετικά), εξάλειψη οσμών, απολύμανση
 
Ποια είναι τα οφέλη του οικιακού ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικού καθαρισμού;
 
Εφαρμόζεται στο χώρο σας και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς μετακινήσεις, έξοδα και σπατάλη πολύτιμου χρόνου.
 
Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού καθώς εξασφαλίζει την απόλυτη και ασφαλέστερη καθαριότητα των χαλιών, των επίπλων και των στρωμάτων για εσάς και τα παιδιά σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και προφυλαχθείτε - απαλλαγείτε από Δερματοπάθειες, αλλεργίες και άλλα τέτοια θέματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σωστής καθαριότητας που μόνο η Bio Clean Hellas  μπορεί να προσφέρει.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!