Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

73€
74%
54€

Η προσφορά έληξε
55
Αγορές

19€ για βαφή, κούρεμα, χτένισμα, λούσιμο, θεραπεία ενυδάτωσης

19€ για το απόλυτο χειμερινό look στα μαλλιά σας, που περιλαμβάνει μία βαφή, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα και ένα λούσιμο, από το “Dinos & Giovanna” στο κέντρο του Αμαρουσίου και μόλις λίγα λεπτά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, αρχικής αξίας 73€
Έκπτωση 74%!
Τι αγοράζετε:
 • Δώστε στα μαλλιά σας το επαγγελματικό πακετο με κούρεμα-χτένισμα-βαφή που θα σας χαρίσει αέρα ανανέωσης από τον έμπειρο κομμωτή Ντίνο Ζαφειριάδη!
 • Ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας που θα σας ανεβάσει την διάθεση ώστε να υποδεχτείτε το χειμώνα με ένα περιποιημένο look!
 • Το πακέτο περιλαμβάνει ακριβώς:
  Μία (1) βαφή
  - Ένα (1) κούρεμα
  - Ένα (1) χτένισμα
  - Ένα (1) λούσιμο
  - Μία (1) θεραπεία αναδόμησης – ενυδάτωσης
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • To Deal αφορά μια (1) επίσκεψη που περιλαμβάνει:  ένα (1) γυναικείο κούρεμα, μία (1) βαφή, ένα (1)  χτένισμα, ένα (1)  λούσιμο και μία (1) αναδόμηση – ενυδάτωση.
 • Με την αγορά του κουπονιού έχετε έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του κομμωτηρίου κατά την ημέρα εξαργύρωσής του.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν στο 2108054397 (για την καλύτερη εξυπηρέτηση, συνιστάται να επικοινωνείτε άμεσα με την επιχείρηση).
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα, Τετάρτη, 09:00 – 14:00, Τρίτη, Πέμπτη 09:00 – 19:00, Σάββατο 09:00-16:00.
Dinos & Giovanna

Διονύσου 24 (Α’ όροφος)
Μαρούσι - Αττική
2108054397Dinos & Giovanna
Στο “Dinos & Giovanna”, πιστεύουμε φροντίδα για την ομορφιά των μαλλιών σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα για την ομορφιά του προσώπου και του σώματός σας. Στο “Dinos & Giovanna” σας προσφέρουμε την πιο πολυτελή και υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας τις πιο καινοτόμες τεχνικές και τα πλέον δημοφιλή προϊόντα στη βιομηχανία ομορφιάς.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε πελατολόγιο μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που  θα απολαύσετε σε μια χαλαρωτική και φιλική ατμόσφαιρα, με τη βοήθεια του έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού του χώρου μας!

Οι υπηρεσίες του “Dinos & Giovanna” περιλαμβάνουν extension τρέσα, ανταύγειες, βαφή, χτενίσματα νυφικά, χτενίσματα βραδινά - manicure.
Σας περιμένουμε από κοντά για να αναδείξουμε το δικό σας προσωπικό στυλ και να σας προτείνουμε καινοτόμες αλλαγές αν μας το ζητήσετε!