Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 600€
από
έκπτωση
κέρδος

1650€
64%
1050€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

600€ για απόκτηση πλούσιων φυσικών μαλλιών για άνδρες & γυναίκες

600€ για την απόκτηση πλούσιων και φυσικών μαλλιών για άνδρες και γυναίκες, με εμφύτευση 1000 τριχών στην περιοχή της επιλογής σας χωρίς σημάδια ή ουλές, με τις κορυφαίες μεθόδους FUT ή FUE ή μεταφορά τριχοθυλακίων και εγγύηση εφ'όρου ζωής, από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του “PS Medical” στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 1650€
Έκπτωση 64%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • To 75% των ανδρών και το 60% των γυναικών αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους πρόβλημα τριχόπτωσης και αραίωσης λόγω κληρονομικότητας και άλλων αιτιών.
 • Ωστόσο με την στοχευμένη και αποτελεσματική μέθοδο εμφύτευσης το πρόβλημα καταπολεμάται για πάντα και ο χρόνος γυρνά επιτέλους πίσω!
 • Η επιλογή της μεθοδολογίας μεταμόσχευσης είτε με FUT (με εξαγωγή strip) ή με FUE (με εξαγωγή τρίχα- τρίχα) ή με μεταφορά τριχοθυλακίων γίνεται με βάση το κάθε περιστατικό ξεχωριστά λαμβάνοντας υπ' όψιν την ηλικία, την βαθμίδα αραίωσης και την ύπαρξη ή όχι προγενέστερης μεθοδολογίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
 • Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και τις εγγυημένες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών από το PS Medical μπορείτε να δείτε και εδώ!
 • Εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις επαγγελματικές εκτιμήσεις (και στατιστικά) ανά περιοχή για τον απαιτούμενο αριθμό τριχών που προσφέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα:
  · Φαβορίτες ή Γένια: 1000 τρίχες
  · Κρόταφοι:1000 - 2000 τρίχες
  · Α Ζώνη: 1000 - 2000 τρίχες
  · Β Ζώνη: 2000 - 4000 τρίχες
  · C Ζώνη: 2000 - 4000 τρίχες

 • Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του PS Medical προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης, σε υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, ανώδυνες και γρήγορες!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αγοράς και με 2 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του.
 • Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Η υπηρεσία γίνεται από την άριστα καταρτισμένη ιατρική ομάδα του Κέντρου με πολυετή εμπειρία.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο 2106106001
PS Medical

Αλαμάνας 3
Μαρούσι - Αττική
2106106001


Ιστοσελίδα


PS Medical
To  PS Medical αποτελεί ένα σύγχρονο Medical Spa, με βάση τα διεθνή πρότυπα, που συνδυάζει την Πλαστική χειρουργική, τη Δερματολογία την Κοσμητική Ιατρική και την Αισθητική. Πρόκειται για ένα  χώρο αισθητικής περιποίησης και αναζωογόνησης, με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία των Laserκαι όλων των νέων τεχνικών  που εφαρμόζονται από την  σύγχρονη Κοσμητική Ιατρική .Επιπλέον αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη  και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στην γενική αισθητική αποκατάσταση ή βελτίωση καθώς συνδυάζεται επικουρικά η αισθητική Οφθαλμολογία και η αισθητική Οδοντιατρική.
Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του psMedical προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης, με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.Το εξειδικευμένο προσωπικό και  οι ιατροί  του psMedical είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και  σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα  απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.