Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 5€
Έκπτωση: 72%
Κέρδος: 43€

Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 72%
Κέρδος: 43€
17€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
72%
43€

Η προσφορά έληξε
57
Αγορές

17€ για πλήρη περιποίηση μαλλιών & μανικιούρ & σχηματισμό φρυδιών

17€ για ένα υπέροχο πακέτο περιποίησης μαλλιών και άκρων που περιλαμβάνει κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, μάσκα ενυδάτωσης της Wella, ένα μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) καθώς και ένα σχηματισμό φρυδιών, στο εξαιρετικό κομμωτήριο “La Tresse” στην Καλαμαριά, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 72%!
Τι αγοράζετε:
  • Απολαύστε επαγγελματική περιποίηση στον υπέροχο χώρο του “La Tresse” και ακολουθήστε τις συμβουλές του άρτια καταρτισμένου προσωπικού, που πραγματικά θα αναδείξουν την εμφάνισή σας!
  • Προσφέρετε περιποίηση στα μαλλιά σας με επαγγελματικά προϊόντα της Wella και φυσικά θαυμάστε το άψογο αποτέλεσμα!
  • Την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το ανανεωμένο σας look με έναν εξαιρετικό καθαρισμό-σχηματισμό φρυδιών αλλά και ένα επαγγελματικό μανικιούρ (με απλή βαφή ή γαλλικό)!
  • Το εξαιρετικό κομμωτήριο “LaTresse” διαθέτει και ειδικό χώρο για να απασχοληθούν μικρά παιδιά όσο οι μητέρες απολαμβάνουν υπηρεσίες περιποίησης!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 4 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2011
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 κουπόνια  για  χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς!
  • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών με κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, μάσκα ενυδάτωσης της Wella, καθώς και σχηματισμό φρυδιών.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού στο 2310453828.
La Tresse

Αιγαίου 85
Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
2310453828


La Tresse
Ένας υπέροχος χώρος στην Καλαμαριά, που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να νοιώθει ξεχωριστή.

Διαθέτει μεμονωμένους  χώρους για υπηρεσίες κομμωτηρίου, αποτριχώσεων, μανικιούρ- πεντικιούρ και μασάζ με την χρήση των πιο επώνυμων προϊόντων κομμωτηρίου και αισθητικής.

Φροντίζει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις γυναίκες, αφού διαθέτει ξεχωριστό χώρο για να παίξουν με ασφάλεια τα παιδιά σας ενώ εσείς απολαμβάνετε την ιδιαίτερη φροντίδα των επαγγελματιών της εταιρίας “LaTresse”.