Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

231€
88%
202€

Η προσφορά έληξε
105
Αγορές

29€ για ένα υπερπλήρες πακέτο περιποίησης μαλλιών και άκρων στο Μαρούσι

29€ για ένα υπερπλήρες πακέτο περιποίησης μαλλιών και άκρων που περιλαμβάνει μία (1) βαφή, τρία (3) κουρέματα, τρία (3) χτενίσματα, τρείς (3) μάσκες αναδόμησης-ενυδάτωσης καθώς και ένα (1) ολοκληρωμένο σετ μανικιούρ – πεντικιούρ, από το κομμωτήριο «Κική» στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 232€.
Έκπτωση 88%
Τι αγοράζετε:
 • Τη μοναδική ευκαιρία να χαρίσετε ένα δώρο ομορφιάς και ανανέωσης στον εαυτό σας!
 • Μια προνομιούχα περιποίηση και ανάδειξη της εμφάνισής σας από το επαγγελματικό προσωπικό του κομμωτηρίου «Κική»!
 • Προσφέρετε περιποίηση στα μαλλιά σας με επαγγελματικά προϊόντα της Rilken και της L’Oreal και φυσικά θαυμάστε το άψογο αποτέλεσμα!
 • Τον έξυπνο συνδυασμό να μοιράσετε το πακέτο με τα κουρέματα είτε για το σύντροφο σας είτε για το παιδί σας, ως προς όφελος των αγαπημένων σας προσώπων!
 • Την ευκαιρία να τονίσετε το νέο σας look με ένα ολοκληρωμένο σετ μανικιούρ και πεντικιούρ!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 12 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Το Deal περιλαμβάνει: μια (1) επαγγελματική βαφή, τρία (3) κουρέματα, τρία (3) λουσίματα, τρείς (3) μάσκες ενυδάτωσης και αναδόμησης, τρία (3) χτενίσματα ανεξαρτήτου μήκους μαλλιών, ένα (1) μανικιούρ και ένα (1) πεντικιούρ.
 • Στο μανικιούρ-πεντικιούρ δεν συμπεριλαμβάνονται τα strass και το γαλλικό, υπάρχει επιβάρυνση βάση των τιμών του καταλόγου του κομμωτηρίου.
 • Με την αγορά του κουπονιού κερδίζετε 20% έκπτωση για υπηρεσίες του κομμωτηρίου “Κική” είτε την ίδια στιγμή είτε για μελλοντικές επισκέψεις.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, για κλείσιμο ραντεβού, κατόπιν διαθεσιμότητας στο 210-8066190.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα και Τετάρτη από τις 08.30 έως τις 15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 09.00 ως τις 21.00.
 • Το κλείσιμο ραντεβού για το Σάββατο θα πραγματοποιείται κατόπιν διαθεσιμότητας.
Κομμωτήριο

Νικολάου Πλαστήρα 16
Μαρούσι - Αττική
2108066190


Κομμωτήριο
Σε ένα φιλικό, άνετο και μοντέρνο χώρο στην καρδιά της αγοράς του Αμαρουσίου το κομμωτήριο “Κική”  σας περιμένει να απολαύσετε την περιποίηση που αξίζει κάθε γυναίκα.  
Όντας ήδη 35 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση σας.

Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένες .
Στο φιλόξενο περιβάλλον μας μπορείτε να απολαύσετε αντρικό, γυναικείο, παιδικό, (κλασσικό & μοντέρνο) κούρεμα, χτένισμα, βαφές, ανταύγειες, νυφικό χτένισμα αλλά και υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ.

Έχοντας στη διάθεσή μας εξαιρετικούς επαγγελματίες σας δίνουμε και την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε και να μοιραστείτε κάποιες από τις υπηρεσίες του πλούσιου πακέτου μας με φίλους ή συγγενείς σας. Το κομμωτήριο “Κική” σας συνιστεί μια οικονομική πρόταση που συμφέρει τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με την δική σας περιποίηση!

Σας περιμένουμε από κοντά για να αναδείξουμε το δικό σας προσωπικό στυλ και να σας προτείνουμε καινοτόμες αλλαγές αν μας το ζητήσετε!