Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 13€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
71%
32€

Η προσφορά έληξε
46
Αγορές

Λαμπερά μαλλιά και εντυπωσιακά νύχια στο ''Daniela's hair & nails Studio'' στο Κολωνάκι!

13€ για μία (1) θεραπεία μαλλιών, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) απλό χτένισμα και ένα (1) spa μανικιούρ, για μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή περιποίηση που θα σας ανανεώσει μοναδικά, από το ''Daniela's hair & nails Studio'' στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 45€
Έκπτωση 71%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Υποδεχθείτε το καλοκαίρι μεμία πλήρη ανανέωση στα μαλλιά σας με μία θεραπεία που θα αναζωογονήσει την τρίχα, ένα επιμελές λούσιμο, ένα απλό χτένισμα και ένα spa μανικιούρ για εντυπωσιακά και άκρως καλοκαιρινά άκρα!!
 • To κουπόνι των 13€ περιλαμβάνει:
  - μία (1) θεραπεία μαλλιών
  - ένα (1) λούσιμο
  - ένα (1) απλό χτένισμα
  - ένα (1) spa μανικιούρ
 • Tο Spa μανικιούρ περιλαμβάνει:
  - Σχήμα νυχιών
  - Καθάρισμα σκληρύνσεων
  - Peeling
  - Θεραπευτική μάσκα νυχιών και δέρματος
  - Βάψιμο με χρώμα ή γαλλικό
 • Με την εμπειρία, την φροντίδα και τα επαγγελματικά προϊόντα του κομμωτηρίου ''Daniela's hair & nails Studio'' στο Κολωνάκι!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 20 Ιουλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) θεραπεία μαλλιών, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) απλό χτένισμα και ένα (1) spa μανικιούρ.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν για ραντεβού (και Σάββατα) στο 2103605177.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα κλειστά, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9.00-20.00 και Τετάρτη - Σάββατο 9.00-17.00.
Daniela's hair & nails Studio

Νεοφύτου Βάμβα 5
Κολωνάκι - Aττική
2103605177Daniela's hair & nails Studio
Το ''Daniela's hair and nails studio'' δημιουργήθηκε από την Daniela Παντάζη, μια επαγγελματία του χώρου με ανήσυχο πνεύμα που εμπνέεται από την γυναικεία φύση και δημιουργεί γι'αυτή, με ενθουσιασμό και υψηλή τεχνική.
 
Η Daniela, με εικοσαετή προϋπηρεσία στην κομμωτική τέχνη, σε γνωστά κομμωτήρια του εξωτερικού και της Ελλάδας, αγαπά τη γυναίκα και πιστεύει στην ολιστική προσέγγιση της ομορφιά της. Με συνέπεια και ευαισθησία, λοιπόν, αναζητά την τελειότητα για κάθε γυναίκα ξεχωριστά και όραμά της είναι η δημιουργία του Daniela's studio να αποτελέσει χώρο αναζήτησης της τελειότητας μέσα από διαδικασίες που εξατομικεύονται για την κάθε πελάτισσα και δημιουργούν το προσωπικό της στυλ, ώστε να την κάνουν μοναδική. Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να μεταμoρφωθούν και να νιώσουν μοναδικές, το ''Daniela's studio'' είναι έτοιμο να τις υποδεχτεί και να τις φροντίσει.