Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 38€
από
έκπτωση
κέρδος

1200€
97%
1162€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Ενίσχυση & προστασία των μαλλιών με δερματοσκόπηση - μεσοθεραπεία

Αποτελεσματική θεραπεία τριχόπτωσης σε απίστευτη τιμή!
38€ για μία (1) δερματοσκόπηση - διάγνωση τριχωτού κεφαλής από ειδικό δερματολόγο και δύο (2) θεραπείες hair revitalizing. Φόρμουλα αναζωογόνησης που περιέχει φωσφατιδικό οξύ, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), υπεροξειδική δισμουτιάση και ένα σύμπλεγμα αμινοξέων που τονώνουν το βολβό της τρίχας και αντιμετωπίζουν διάφορα είδη αλωπεκίας, στο ''Healthy Hair Clinics'', αρχικής αξίας 1200€
Έκπτωση 97%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αντιμετωπίστε έγκαιρα την τριχόπτωση και θωρακίστε τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά με ένα στοχευμένο πρόγραμμα από τους ειδικούς του ''Healthy Hair Clinics''!!
 • Το κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Μία (1) δερματοσκόπηση - διάγνωση τριχωτού κεφαλής από ειδικό δερματολόγο και
  - Δύο (2) θεραπείες με φόρμουλα αναζωογόνησης που περιέχει φωσφατιδικό οξύ, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), υπεροξειδική δισμουτιάση και ένα σύμπλεγμα αμινοξέων που τονώνουν το βολβό της τρίχας και αντιμετωπίζουν διάφορα είδη αλωπεκίας.
 • Η δερματοσκόπηση - διάγνωση τριχωτού κεφαλής από ειδικό δερματολόγο δίνει ακριβείς πληροφορίες για την τωρινή και μελλοντική κατάσταση της υγείας των μαλλιών όπως τις ελλείψεις συστατικών, την πυκνότητα και το ποσοστό λιπαρότητας τους.
 • Οι μεσοθεραπείες επιτυγχάνουν:
  - Ενίσχυση του θύλακα της τρίχας
  - Εξισορρόπηση της λειτουργίας των σμηγματογόνων και ιδρωτοποιών αδένων ρυθμίζοντας τις πιθανές δυσλειτουργίες του τριχωτού.
  - Διατήρηση της ζωτικότητας του τριχωτού
  - Επιβράδυνση της φυσική γήρανσης του θύλακα
  - Ανανεωτική ενεργοποίηση των κυττάρων.
 • Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση του μείγματος στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία της τριχόπτωσης. Οι ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών δρουν ενδοδερμικά, δηλαδή μέσα στο δέρμα και όχι εξωτερικά (όπως οι αμπούλες), στην ''καρδιά'' του προβλήματος.
 • Ενδείκνυνται για το νεανικό αλλά και το ώριμο τριχωτό της κεφαλής που τείνει να έχει τριχόπτωση, για λεπτά & αδύναμα μαλλιά, αλλά και για πρόληψη!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.
 • Το κέντρο θα παραμείνει κλειστό λόγω διακοπών από 12 έως 23 Αυγούστου.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) δερματοσκόπηση - διάγνωση τριχωτού κεφαλής από ειδικό δερματολόγο και - δύο (2) θεραπείες με φόρμουλα αναζωογόνησης που περιέχει φωσφατιδικό οξύ, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), υπεροξειδική δισμουτιάση και ένα σύμπλεγμα αμινοξέων που τονώνουν το βολβό της τρίχας και αντιμετωπίζουν διάφορα είδη αλωπεκίας.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1 μέρα πριν:
  - Σύνταγμα: 2103232382,
  - Άγιος Δημήτριος: 2109733232,
  - Πατησίων: 2108846222
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
Healthy Hair Clinics

Λ. Βουλιαγμένης 270Α
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109733230


Ιστοσελίδα


Healthy Hair Clinics
Τα Healthy Hair Clinics παρέχουν εξειδικευμένη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και αποκατάσταση της αραίωσης για νέα υγιή μαλλιά.
 
Προσεγγίζουν ιατρικά και ολοκληρωμένα την υγεία των μαλλιών εξατομικεύοντας την αντιμετώπιση και εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση. Συμβαδίζουν τεχνολογικά και επιστημονικά με τα πιο προηγμένα κέντρα των Η.Π.Α.
 
Τα εξειδικευμένα κέντρα Healthy Hair Clinics, με τη φιλοσοφία ότι δεν υπάρχει μία υπηρεσία για όλες τις περιπτώσεις, αλλά μια θεραπεία για κάθε περίπτωση, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πλήρες πρόγραμμα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης των αδύναμων μαλλιών και αποκατάστασης της αραίωσης με νέα υγιή μαλλιά. Χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής στον τομέα της Kοσμητικής Ιατρικής και της βιοτεχνολογίας με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και αναπτύσσουν εφαρμογές βασισμένες σε πρωτόκολλα υψηλής αποτελεσματικότητας.