Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 22€
από
έκπτωση
κέρδος

107€
79%
85€

Η προσφορά έληξε
261
Αγορές

22€ για 1 βαφή, 2 λουσίματα, 2 χτενίσματα & 2 θεραπείες ενυδάτωσης σε Αμπελόκηπους ή Άνω Πατήσια

22€ για ένα πλούσιο πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει 1 βαφή, 2 λουσίματα, 2 χτενίσματα & 2 θεραπείες ενυδάτωσης – αναδόμησης, στα γνωστά και εντυπωσιακά κομμωτήρια "MS" Αμπελοκήπων και Πατησίων (100 μέτρα από τους σταθμούς μετρό Πανόρμου και ηλεκτρικού Άνω Πατησίων αντίστοιχα), αρχικής αξίας 107€.
Έκπτωση 79%!
Τι αγοράζετε:
 • Στα κομμωτήρια των Άνω Πατησίων και των Αμπελοκήπων θα δεχθείτε προτάσεις χρωματολογίας και προσωπολογίας από τους έμπειρους κομμωτές που θα σας εξυπηρετήσουν προκειμένου να φτάσετε στο ιδανικό total look!
 • Τη δυνατότητα να πάτε σε όποιο ΜS, μεταξύ των Αμπελοκήπων και των Άνω Πατησίων. επιθυμείτε κάνοντας την ανάλογη επιλογή κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Ωστόσο δεν είναι δεσμευτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή κατόπιν συνεννόησης με τα κομμωτήρια!
 • Δώστε στα μαλλιά σας την περιποίηση που τους αξίζει και αφεθείτε στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών βάσει των οποίων χτίστηκε η φήμη των "MS" που «λάμπουν» επί 30 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής!
 • Αναφορικά με την βαφή, για αποχρωματισμό υπάρχει extra χρέωση 19€ (πληρωτέα στο κομμωτήριο και κατόπιν συνεννόησης), ενώ με το ίδιο επιπλέον ποσό υπάρχει και δυνατότητα να ανταλλάξετε την υπηρεσία της βαφής με ανταύγειες!
 • Τα κομμωτήρια διαθέτουν εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση, με το MS Αμπελοκήπων να βρίσκεται 100 μ. από σταθμό μετρό (στάση Πανόρμου), ενώ το MS Άνω Πατησίων 100 μ. από τον ομώνυμο σταθμό του ηλεκτρικού!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 15 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι και 31 Μαΐου 2011.
 • Το Deal δεν ισχύει για την περίοδο 12-23 Απριλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Μια (1) βαφή
  - Δύο (2) λουσίματα
  - Δύο (2) χτενίσματα
  - Δύο (2) θεραπείες ενυδάτωσης – αναδόμησης
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210 2011055 και 210 2011018 (Άνω Πατήσια) & 210 6983386 και 210 6983818 (Αμπελόκηποι).
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών του Deal έχουν έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία του κομμωτηρίου επιθυμούν (π.χ. κούρεμα, extension, τοποθέτηση τρέσας με ring, μανικιούρ, πεντικιούρ κ.α.) και έκπτωση 10% στην αγορά προϊόντων Kerastase.
 • Δίνεται δυνατότητα ανταλλαγής της υπηρεσίας βαφής με ανταύγειες με επιπλέον χρέωση 19€ και κατόπιν συνεννόησης με τα κομμωτήρια. Ίδια extra χρέωση ισχύει και για περίπτωση πλήρους αποχρωματισμού.
MS Hair & Beauty Spa
MS Hair & Beauty Spa

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Γεννηματά 2 & Λαρίσης
Αμπελόκηποι - Αττική
2106983386

MS Hair & Beauty Spa
Όταν η προτεραιότητα επαγγελματιών κομμωτών είναι η επίσκεψή σας στον χώρο τους να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία, τότε βρίσκεστε σίγουρα σε κάποιο από τα κομμωτήρια «MS»!

Προσωπικό πάντα πλήρως καταρτισμένο και ενημερωμένο με τις τάσεις της εκάστοτε εποχής, προκειμένου να δώσει τις καλύτερες προτάσεις για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Τόσο στο πιο… νέο κομμωτήριο των Αμπελοκήπων όσο και στον επί δεκαετία «σταθμό» στον χώρο της περιποίησης μαλλιών, κομμωτήριο των Άνω Πατησίων, θα βρείτε ένα ευχάριστο, όμορφο και εντυπωσιακά διακοσμημένο περιβάλλον.

Η χρήση πάντα άριστων ποιοτικά και επώνυμων προϊόντων, σε συνδυασμό με τα έμπειρα χέρια όσων σας αναλάβουν, αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάντα σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς σας!

Ωράριο λειτουργίας κομμωτηρίων: Τρίτη – Παρασκευή: 09:00 - 20:00, Σάββατο: 8:00 -17:00