Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

37€
59%
22€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

15€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών

15€ για να χαρίσετε στα μαλλιά σας νέο look & τη φροντίδα που χρειάζονται, με ένα εξαιρετικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα (1) κούρεμα, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) απλό χτένισμα & μία (1) μάσκα αναδόμησης - ενυδάτωσης, από τον υπέροχο χώρο του κομμωτηρίου “Snips” στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 37€
Έκπτωση 59%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα εκπληκτικό δώρο για την φροντίδα και την ανανέωση των μαλλιών σας!
 • To πακέτο περιποίησης περιλαμβάνει:
  - Ένα κούρεμα για να αναδείξετε το πρόσωπο σας
  - Ένα χτένισμα ίσιωμα ή φλου
  - Ένα λούσιμο
  - Μια θεραπεία ενυδάτωσης γιαπροστασία, θρέψη και μαλακτική δράση στα μαλλιά σας!
 • Η φιλοξενία, η χρήση κορυφαίων προϊόντων και η επαγγελματική δουλειάστο “Snipsείναι σίγουρο πως θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 15 Ιουνίου 2012.
 • To Deal ισχύει τις ημέρες των εορτών κατόπιν διαθεσιμότητας και προτεραιότητας.
 • Για τους κατόχους των κουπονιών ισχύει έκπτωση 10% για άλλες υπηρεσίες που θα πραγματοποιηθούν κατά την ημέρα της επίσκεψης.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • To Deal αφορά μία (1) επίσκεψη που περιλαμβάνει: ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο και μία (1) θεραπεία αναδόμησης – ενυδάτωσης.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στο 2105729616.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα 12:00-21:00, Τρίτη 9:30-21:00, Τετάρτη 9:30-19:00, Πέμπτη 9:30-21:00, Παρασκευή 9:30-21:00, Σάββατο 9:30 - 18:00.
 • Το κλείσιμο ραντεβού για το Σάββατο θα πραγματοποιείται κατόπιν διαθεσιμότητας.
Κομμωτήριο Snips

Αγίου Ιεροθέου 106
Περιστέρι - Αττική
2105729616

Ιστοσελίδα


Κομμωτήριο Snips
Το 1995 ιδρύθηκε το πρώτο κομμωτήριο μας στην περιοχή του Αγ. Ιεροθέου Περιστερίου με το διακριτικό τίτλο ‘SNIPS” και από τότε η επιτυχημένη πορεία του στο χώρο απέδειξε τη συνέπεια και την ποιότητα που προσφέρει τόσα χρόνια στους πελάτες του.
Με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κούση ιδρυτή της εταιρίας το κομμωτήριο αυτό αργότερα έγινε αλυσίδα κομμωτηρίων αποκτώντας υψηλή φήμη στο Περιστέρι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πετρούπολης και του Ιλίου, λόγω της διακεκριμένης ποιότητας υπηρεσιών που προσέφερε. Ύστερα από 15 περίπου χρόνια το πρώτο κομμωτήριο της οδού Αγ. Ιερόθεου πέρασε στα χέρια της συζύγου του Κατσικάκη Βασιλείας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και εξακολουθώντας να προσφέρει τις ίδιες και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες με τον παλιό και νέο εξειδικευμένο προσωπικό συνδυάζοντας ποιότητα και ακόμα χαμηλότερες τιμές προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.
Η επιβράβευση των προσπαθειών της Βασιλείας Κατσικάκη ήρθε όταν η καλή φήμη που έχτισε ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κούσης και ύστερα η ίδια, κατάφερε να προσελκύσει ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος εφόσον και η ίδια έχει σπουδάσει ηθοποιός και κατέχει το ανώτερο πτυχίο υποκριτικής τέχνης. Οι σπουδές της στην δραματική σχολή την έκαναν να γνωρίζει πολλούς ανθρώπους από το χώρο αυτό. Στο πλαίσιο της τέχνης της η ιδιοκτήτρια και managerτου κομμωτηρίου αποφάσισε να δώσει ένα νέο ύφος στο χώρο, προσφέροντας δωρεάν ίντερνετ στους πελάτες , μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη θεατρικών και λογοτεχνικών βιβλίων, βιβλίων διακόσμησης ,μαγειρικής, ψυχολογίας και διατροφής.
Επίσης αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα ειδικά διαμορφωμένος χώρος για προβολές ταινιών και εναλλακτικών τρόπων ψυχαγωγίας για μεγάλους και μικρούς. Στο κομμωτήριο SNIPS θα βρείτε πέρα από τις υπηρεσίες μας ένα ευχάριστο ονειρικό περιβάλλον για να συζητήσετε πίνοντας τον καφέ σας οτιδήποτε σας απασχολεί.